Дневен хороскоп за 9 юли 2021

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

В утрешния ден трябва да сте максимално внимателни вкъщи, на работа. Не бива да общувате с хора, от които не се очаква нищо добро.

Особено опасно е да се извършват финансови транзакции в този ден. Не може да подписвате договори, да заемате или да вземате заем, да носите със себе си голяма сума пари.

Препоръчва се гладуване или да се използват млечни продукти, тестени, зърнени храни. Изисква се пълно отхвърляне на месото. Високата уязвимост е концентрирана в областта на дебелото черво, така че не трябва да се правят процедури и прочистващи клизми. Всички заболявания, възникнали днес, са провокирани от човешка завист и разстройство на нервната система. Това, от което се нуждаете сега, е спокойствие и липса на стрес.

Сега трябва да сведем до минимум комуникацията с другите, включително с роднини. В семействата днес цари неразбиране, сдържаност и дебнещ гняв. Има риск за изневери. Това е много лош момент за решаване на лични проблеми, интимни отношения и зачеване на дете. Съдбата на бебето ще бъде трудна и горчива.

Овен 

Днес могат да възникнат различни нестандартни ситуации, както в работата, така и в личния живот. Можете обаче да разчитате на подкрепата на хора по-старши по възраст или статус. Не пренебрегвайте техните мъдри съвети.

Телец 

Днешните събития могат да ви вкарат в задънена улица, но вие сте толкова упорити, че няма да си оставите магарето в калта. В този ден е препоръчително да се въздържате от скъпи покупки и други сериозни разходи.

Близнаци 

Може да се наложи да прекарате няколко активни часа в почистване и подреждане, но това ще помогне за обновяване и хармонизиране на енергията на домашното пространство. Бъдете внимателни с електрическите уреди. В любовен аспект всичко е спокойно, дори някак рутинно.

Рак

Днес е възможно да усетите напрежение и да сте склонни да вземате прибързани решения. Избягвайте безполезна загуба на сили и енергия. Пазете се от интригите и подмолните игри на недоброжелателни хора.

Лъв 

Преди обед са възможни някои неприятни моменти, но става въпрос за дребни неща, на които не бива да се обръща внимание. Не са изключени неочаквани новини; те могат да повлияят на вашите планове.

Дева 

Денят е добър за уединение. Старайте се да избягвате разногласията с близките хора. Дори ако някой е виновен според вас, не си позволявайте да отправяте критики и отрицателни изявления за този човек.

Везни 

Не е изключено да се сблъскате с неочаквана и предизвикателна ситуация. Не се съмнявайте във вашите способности и изобретателност. Лесно ще преодолеете усложненията. Умението да импровизирате ще е особено полезно при отстраняване на проблемите.

Скорпион

Настоящите проблеми е твърде вероятно да са свързани с минали грешки и пропуски. Добре ще бъде, ако можете да коригирате нещо от тях. Повишена е вашата емоционалност и степента ви на обидчивост.

Стрелец 

Не забравяйте, че вашето импулсивно поведение и необмислени действия могат значително да повлияят върху вашите дела. Ако искате да постигнете успех, много е важно да сте в хармония с другите хора.

Козирог 

Събитийният фон на деня започва да придобива нова окраска, а личните отношения ще предизвикат повече емоции. Избягвайте да вземате участие в конфликти, особено с жени. Планирайте работата си с повече търпение и старание.

Водолей 

Добре е днес да минимизирате контактите. Не допускайте хаос и объркване да царят около вас. Всяка бъркотия ще ви се отразява доста зле и ще ви изнервя допълнително. Причини за разправии могат да се появяват по-често, отколкото обикновено.

Риби

Днес малко доза разум и мъдрост ще са ви много полезни, както и способността да отделяте наистина важните неща от тези, които не са стойностни. Старайте се да запазите спокойствие и да не се поддавате на никакви провокации.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари