Дневен хороскоп за 9 март 2021

2
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Вторник и среда ще са дните за развитие и приключване на някои ваши задачи, които не могат да бъдат отлагани, тъй като от четвъртък ви предстоят нови сериозни задачи

Утре вашите действия ще се определят от вашето лично мнение, кое е най-доброто лично за вас. Това, не означава, че ще бъдете егоисти. Днес ще се стремите да бъдете практични, да не разпилявате време и енергия, пари или други материални ресурси. Ще сте по-консервативни в действия и решения, но и по-мъдри от вчера. Всъщност вторник и среда ще са дните за развитие и приключване на някои ваши задачи, които не могат да бъдат отлагани, тъй като от четвъртък ви предстоят нови сериозни задачи.

Вторник може да изненада неприятно някои от вас с битови проблеми, които едва ли са възникнали днес, но които сте игнорирали досега поради различни причини. Внимавайте при работа с различни инструменти, техника и др. Този ден няма да бъде лесен за вас, защото ще изиска по-голяма концентрация и отговорност в действията ви. Вторник не носи проблем, който да няма разрешение. Бъдете търпеливи и преди всичко практични в действията си. 

Овен

В вторник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Моментът не е подходящ за пътувания и за създаване на нови контакти, но може да се отдадете на изпълнението на ежедневните си задачи и на рутинната си работа. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Телец

Вторник не е еднозначен ден за Телците. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Хубав ден за делови разговори и уточняване на детайли по текущата работа. Бъдете по-конкретни в изказванията си и не влагайте лично отношение. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Близнаци

Вторник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Напрежението ще се отрази на качеството на работа, а може би и на скоростта, с която се справяте със задълженията си. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. В вторник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Рак

 В чудесно състояние на духа са повечето от Раците през утрешния ден. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. А и нужно ли е да свършите всичко утре?

Лъв

В чудесно състояние на духа са повечето от Лъвовете през утрешния ден. Лъвовете са носители на силен късмет утре и ще вършат доста добра работа по делата си от професионален порядък. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Не е разумно да вземате пари в заем. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Вторник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Дева

Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате време за мисли по лични въпроси. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Везни

Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Схемата на работа Ви е ясна и точно сега няма причини да се провалите, така че бъдете по-инициативни. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Скорпион

Вторник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Предстоят Ви много задачи, затова ще пристъпите делово към работа и по-малко ще се впечатлявате от приказките на другите. Утре трябва да избягвате споровете.

Стрелец

Вторник е успешен ден за Стрелците. Любовните преживявания ще са повод за емоция. В вторник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Трудности могат да променят изцяло плановете Ви до обед. След обед се постарайте, дори и с цената на повече усилия да отхвърлите работата си. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Не е разумно да вземате пари в заем. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Козирог

Вторник ще внесе известно вълнение сред Козирозите. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Козирозите през утрешния ден. Самостоятелната работа утре е за предпочитане. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Водолей

Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Възможно е утрешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите утре. Вашите планове могат да се реализират само при условие, че сте готови за сериозна и упорита работа. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Риби

В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Работата Ви ще получи висока оценка. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Утре трябва да избягвате споровете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари