Дневен хороскоп за 8 февруари 2023

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Ракът е изправен пред промени, Везни - нарушени планове, Лъвове - владейте емоциите си

Овен

Неприятен ден

Имате цел пред себе си, но някой може да се опитва да ви отклони от работата ви. Сряда се оказва доста напрегната за онези Овни, които възнамеряват да поемат изпълнението на делова поръчка.

Ще се сблъскате с пречки издигнати от страната на ваши противници, които ще действат коварно, за да ви откажат от реализирането на съответната работа. Проблеми в обществото.

Телец

Осъществени намерения

Телците не се отказват при никакви обстоятелства. Когато имате голяма мечта или цел, която искате да доведете докрай, малко неща могат да ви спрат. Телците са разделени на две групи днес. Едни от представителите на знака са притиснати от здравословни неудобства и ще предпочетат да почиват, докато останалите от зодията ще са твърде активни за осъществяването на целите си. Сигурно е, че ще успеят да се справят с целите си чудесно.

Близнаци

Провокации

Семейната динамика понякога е проблематична, особено когато някой действа пасивно и агресивно, за да манипулира другите. Сряда е носител на добри възможности, но в основата на вашия успех не са залегнали външните ситуации, а емоционалната ви нагласа, която за съжаление днес не е положителна и градивна, а разрушителна. В такива случаи препоръката е една – владейте се! Ще ви провокират с измами.

Рак

Пред промени

Понякога трябва да отстоявате позицията си и да оставите другия да промени мнението си. За голяма част от Раците сряда ще премине в задълбочен размисъл и изграждане на ефективни стратегически схеми за бъдещата реализация на материални цели. Ще достигнете до точни изводи. Приложите ли ги на практика ― ще успеете. Предстои разгръщането на хубави промени.

Лъв

Владейте емоциите

Изкушението да купите сега е реално, но е разумно да изчакате по-добра цена. Ярко повишена и силно променлива емоционалност е характерна за този ден, изпълнен с лични и делови ангажименти. Настроението на мнозина от зодията ще се понижи след доловен разговор, който е изпълнен с хули по ваш адрес. Овладейте се! С този човек много скоро ще се разделите.

Дева

Ползотворен ден

Готови сте да предприемете действия. Отлагали сте да направите нещо, което смятате за необходимо. За Девите се очертава спокоен и плодотворен ден. Някои от зодията наистина са агресивни, но подобен стил на поведение е противопоказен особено за тези, които възнамеряват да осъществят деловите и материалните си намерения. Насочете се към целите си. Успехът ви ще е силен.

Везни

Нарушени планове

"Наистина ли нещо променя нещата за вас?". Ако отговорът е "не", запазете решимостта си. Везните се чувстват готови за реализацията на целите си, но ще се окаже, че не е съвсем така. Условия за добри постижения има, и съвсем не са лоши, но въпреки това успехът остава недостижим. Някой много остро и агресивно ще навлезе в територията ви и ще разстрои плановете ви.

Скорпион

Не прибързвайте

Днес вие заставате на мястото на добър приятел, който има нужда от подкрепа и увереност. Преобладаващата част от Скорпионите не са психически подготвени за реализация на делови задачи и ще е най-добре да не се захващат с такива защото ще последват много нерви. Повечето от зодията вече са готови да завоюват нови делови хоризонти, но е наложително още да изчакат.

Стрелец

Контакти, пътувания

Поемате лидерска роля и превръщате трудните проекти в забавление. Предварително определени контакти, както и пътувания – включително извън страната, са приоритетни за мнозина от Стрелците в сряда. При реализацията на намеренията си избягвайте конфликтите, защото ще получите неочакван удар. За всички от зодията предстои желано устройване.

Козирог

Овладявайте нервността си

Не можете да промените убежденията или мислите на другите хора, но можете да се молите за тях. Сряда подчертава интензивността на Козирозите, която в много случаи е по-скоро вид агресия и неотстъпчивост, скрити под формата на воля и решителност. Лошото през този ден е, нервността ви превишава допустимото ниво, и може да излезе извън контрол. Благодатни контакти.

Водолей

Спокоен и успешен ден

След като веднъж сте подарили нещо, забравяте за него. Другите могат да имат претенции, да си правят сметката или да мислят какво искат да получат в замяна. Сряда е много спокоен ден и обещава добри постижения на Водолеите насочилите се в сферите на интересите си. Може да се говори за известна нервност, но сега тя не е на повърхността. Много изразителен ще е успехът на действащите в материалната сфера и за парични печалби.

Риби

Силен шанс

Любовта изисква време, за да се развие, и дори ако връзката ви се нуждае от малко повече грижи, отколкото искате да дадете, нещо във вас може да ви даде необходимата сила. Плодороден ден, с изразителни възможности за успех. Сряда е носител на силен късмет за Рибите и гарантира чудесни постижения на съзнателно действащите в деловия сектор. Необходимо е да се съобразявате с нервността си. Много е висока и може да ви навреди ако не я владеете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари