Дневен хороскоп за 7 декември 2022

2
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Сряда ще бъде благоприятен ден за приятни занимания и забавления и толкова добър за упорита работа

Това ще бъде ден, в който ще бъде важни да се чувствате щастливи, оптимистични, щедри и да сте много общителни. Проблеми ще възникнат, ако трябва да се занимавате с по-сериозни въпроси, към които ще трябва да подходите отговорно, практично и реалистично. Като цяло това е подходящ ден за общуване с хора от различни разстояния и за създаване на нови приятели. Трябва обаче да не игнорирате собствената си интуиция, ако ви предстои първа среща или ново запознанство, тъй като може да направите грешен избор или да попаднете в неудобна ситуация. Може да сте по-склонни да имате флирт или интимна връзка в този момент, което в крайна сметка ще има обратен ефект, и може да създаде напрежение в брака при семейните хора.

Този ден изисква умереност в хранене, при употреба на алкохол и др., но това няма да бъде лесно да се осъществи, особено ако имате някакъв повод за празнуване или се намирате в приятна компания. Друга грижа днес могат да бъдат вашите финанси, тъй като ще има тенденция към преразход за луксозни или ненужни вещи, за скъпи дрехи, козметика, и за развлечения, всичко, без което можете, ако финансовите ви ресурси са ограничени.

Овен

Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този сряда. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет.

Любовните преживявания ще са повод за емоция. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. При част от Вас денят е подходящ за по-сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни.

Напрегнатата небесна конфигурация в сряда сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Телец

Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Анализирайте действията си. Утре се движете повече и общувайте активно с околните.

Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви.

Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Близнаци

В сряда избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. В утрешния ден отложете обсъждането и взимането на важни делови решения.

Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения.

Избягвайте рискови операции с пари. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Рак

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н.

Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Утрешният ден ще е печеливш. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела.

Като цяло работата Ви утре ще върви по план, което и обяснява доброто Ви настроение през развитието на утрешния ден. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Лъв

Сряда носи успех на Лъвовете. Утрешният ден ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си.

Сряда не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия.

Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Утре проведете консултации.

Дева

Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Грижете се за здравето си, бъдете умерени.

Работата ще бъде свършена бързо, благодарение на хитрите Ви идеи, а след това ще се забавлявате в камерна компания.

Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Везни

Сряда е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга.

Объркани сте емоционално. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Утрешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси.

Имате желание да пътувате, поради което на работното място сте отпуснати и без желание за работа. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Скорпион

Утре сте с променливо настроение. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност.

Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Утрешният ден ще е добър за работа, за професионални реализация и изяви, както и се посветите на бизнес и на разрешаване на финансови въпроси. А и нужно ли е да свършите всичко утре?

Стрелец

Сряда може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща.

В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. В сряда може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Все пак работата Ви върви утре, едва ли ще Ви изненадват странни ситуации. Всичко в крайна сметка опира до парите.

Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Козирог

Сряда – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си.

В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

Водолей

Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този сряда.

Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Справете се с работата си сами и ще сте доволни от себе си. Общувайте и се движете повече.

Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Риби

Бъдете отговорни към своите постъпки. Ще Ви върнат голям заем. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции.

Намерете сили да завършите работата си до обед. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим.

Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари