Дневен хороскоп за 6 септември 2022

1
Виж дневния хороскоп за всяка зодия
Виж дневния хороскоп за всяка зодия

Днес могат да ви натоварят неприятности, за които ще научите чрез разговор или съобщение, което ще получите от роднини, приятели или някаква институция

Днес може да ви изненада един битов проблем или неприятност свързана с ваша лична вещ. Денят е един от онзи преломни дни в човешкия живот, когато едно си отива, а друго ново идва. Когато приключвате нещо, за да се ангажирате с нещо ново. Написаните в книгата не съдбата неща намират място и време да се случат. Днес избегнете при възможност спор или конфликт с мъж, защото няма да успеете да го убедите в своята правота или идея.

Във финансов план могат да възникнат пречки при работа или уреждане на някакъв документ, плащания и др.

Овен

Денят не е подходящ да започвате нещо ново или да се разпилявате по много посоки. Старайте се да си вършите работата възможно най-добре и се опитайте да въведете ред в домашните и в служебните си дела. Вечерта се поглезете с нещо приятно, което ще ви достави удоволствие – например културно събитие или специална вечеря.

Телец

Днес е потребно да се върнете поне за малко в материалния свят и да приемете неговите изисквания, особено ако в последните дни сте пребивавали повече в света на чувствата. Проявете интерес към случващото се около вас и се заемете с разрешаването на практични въпроси. Един хубав масаж и отпускаща вана ще ви дойдат добре.

Близнаци

Днес ще постигнете доста добри резултати в работата, особено ако обръщате внимание на детайлите и изпипвате всичко. Не се разпилявайте и не се опитвайте да тъчете на няколко стана, защото няма да изпълните достатъчно качествено нито една от задачите, с които сте се захванали. Направете избор.

Рак

Днес едва ли нещо ще ви изненада – ще се чувствате спокойни и събитията ще се развиват предвидимо. Няма да изгаряте от желание да рискувате – най-добре ще е да изберете сигурното и да полагате повече усилия, когато работите – резултатите ще ви удовлетворят.

Лъв

Ако сте от хората, които обичат да харчат повече, днес въведете ред във финансовите си дела. Не давайте пари назаем. Вечерта отделете повече време на любимия си човек. Денят обещава страсти в любовта, така че не изпускайте добрата възможност.

Дева

Възможно е днес някои от вас да установите, че представите ви за определен човек или за дадена житейска ситуация се разминават с реалността. Анализирайте себе си: как се чувствате, какво преживявате в действителност, а не какво бихте искали да изпитвате.

Везни

Днес може да ви се иска всичко да се случва на мига, и то както вие сте го намислили. За да не настроите колегите си срещу себе си, бъдете по-търпеливи и се съобразявайте с тяхното темпо. Ако трябва да свършите нещо важно или да водите разговор, направете го следобед, когато ще сте по-спокойни.

Скорпион

Днес сутринта може да се чувствате леко изнервени, особено ако около вас е твърде оживено или сте натоварени с повече задачи. Следобед обаче положението ще се нормализира и ще успеете да се съсредоточите върху онова, което трябва да свършите. Ще се почувствате по-добре, ако се наградите с нещо хубаво за тялото или душата – съобразно личните си потребности и предпочитания.

Стрелец

Днес сутринта ще сте стимулирани да размишлявате и вероятно ще ви е трудно да стоите на едно място. Следобед обаче ще е по-добре да се кротнете малко и да се заемете с конкретни задачи, особено ако те са свързани с разрешаването на семеен, финансов или битов въпрос.

Козирог

Ако има нещо което ви притеснява в отношенията с друг човек, днес може да говорите с него/нея. Ако успеете да запазите спокойствие, рискът да реагирате нападателно или отбранително ще е по-малък. Споделете как се чувствате и чуйте какво мисли събеседникът ви.

Водолей

Днес внимавайте за какво харчите парите си, защото има риск да ги пръскате импулсивно и необмислено. Ако обаче се налага да инвестирате в своето развитие, направете го спокойно и уверено. В работата може да се радвате на повишени авторитет и влияние сред колеги и подчинени.

Риби

Днес някои от вас ще осъзнаете, че сте жертвали своите потребности в името на друг човек. Не се обвинявайте – фактът, че сте си дали сметка за това, ви дава шанс да промените ситуацията и в бъдеще да се грижите повече за себе си. Щом гласът в главата ви шепне, че справедливостта е нарушена, по всяка вероятност сте на верен път. Ако не сте сигурни, изчакайте още ден-два, за да се уверите в правотата си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари