Дневен хороскоп за 6 октомври 2019

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В неделя използвайте максимално енергията си за изграждане на важни планове, чиято реализация ще следвате през следващите седем дни.

Днес е време да градите базата на неща, чийто успехи са важни за вас в близките няколко дни. Избягвайте да правите сами диагноза на здравословно неразположение, което ви притеснява вас или друг човек от семейството ви. Днес може да очаквате конкретни (хубави или лоши) новини свързани с вашите финансови интереси. Каквито и да са, те ще ви дадат ясна представа, на какво и на кого ще можете да разчитате през следващите дни. Ако пътувате в неделя, все ще се намери някой човек с опърничав или избухлив характер, който ще действа или говори според собствените си правила.

Неделя ще бъде благоприятен ден за професионални изяви и представяния за голяма част от жените.

Овен

Неделя говори за много удобства, а преобладаващата част от Овните са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Вашите делови партньори се надяват да се съгласите на съвместна дейност. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Утрешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Телец

Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. С упоритостта си ще завършите в срок започнатата работа. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Добре би било да се погрижите за здравето си. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Близнаци

Утрешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството.Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Утрешният ден ще е благоприятен за професионални изяви, за бизнесзанимания, за работа с финанси, но не и за взимане на важни решения или за сключване на сделки. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. А и нужно ли е да свършите всичко утре?

Рак

Неделя ще е благоприятен ден за Раците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Неделя е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Раците. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Помислете за някакъв вид промени в работата си, за да се изявите по-ярко. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Лъв

Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Утре голяма част от Лъвовете ще останат очаровани от нечие изпълнено обещание.Още по-приятното е, че ще промените програмата си за утрешния ден, което пък ще доведе до осъществени неочаквани делови цели. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Утре не бързайте - в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Дева

Утрешният ден ще е силно активен. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Везни

Неделя е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега.Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Скорпион

В неделя заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Ще Ви изненада новост от делово естество. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Стрелец

В неделя внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Не е желателно да взимате пари на заем. Утрешният ден ще е благоприятен за творците и писателите. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Козирог

Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Влагате желание в работата си и това ще си личи по резултатите.Доволни сте от постигнатото, но това не Ви прави по-малко внимателни и към околните. Обърнете внимание на семейството си. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Водолей

Утре сте с променливо настроение. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Други ще уредят започването на нова работа, а трета част от зодията ще спечелят много добре от материална сделка в средите на бизнеса. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Риби

Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Моментът е кризисен  – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Уместно ще е в утрешния ден да обърнете специално внимание на работата и на отношенията с колегите си; стремете с гъвкавост и лекота да общувате с околните. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари