Дневен хороскоп за 4 октомври 2022

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Ден, в който ще разберете истинския смисъл на ваши лични преживявания от миналото

Вторник може да изглежда на пръв поглед един обикновен ден, в който всеки първоначално ще се фокусира върху ежедневните си задачи. Изненадите през този ден ще дойдат чрез новините, които ще получите, или които ще прочетете, ще видите по телевизията.

Предстоят събития, които ще ви накарат или да повярвате или да потвърдите тезата си, че невидими са пътищата Божии, и на всеки се дава това, което трябва, или което заслужава. Ден, в който ще разберете истинския смисъл на ваши лични преживявания от миналото (близко или по-далечно), решения, които сте взели. Дори понякога те да са били по принуда, те пак са имали някакъв смисъл, който сега ще се избистри пред вас.

През този ден някои от вас интуитивно ще намерят нова посока на развитие, с оглед последните събития в личен или политически план. За някои от вас предстоят решения, за които само преди дни е било невъзможно да излязат на преден план в живота ви. Много интересен ден, въпреки че не на всеки ще се хареса.

Овен

През този ден не започвайте нищо ново. Рано е за начинания, засега само начертайте плановете. Денят не е подходящ за сключване на брак.

Телец

Днес ще имате всички шансове да преборите сериозна конкуренция. Бъдете сигурни в успеха си и той ще ви застигне.

Близнаци

През този ден тактиката ще е всичко. Помислете добре как да имате надмощие без да се налага да сте груби.

Рак

През този ден възхищението ще бъде водещата емоция при вас. Има нужда и от такива моменти. Почерпете полезен опит от другите.

Лъв

Бъдете дипломатични относно факти от личния живот на ваши близки. Информацията може да бъде използвана с некоректни цели.

Дева

Прекалено високото самочувствие и самоувереност сега може да ви изиграят лоша шега. Бъдете реалисти и добри хора преди всичко.

Везни

Денят ще ви изненада със забравени спомени. Това припомняне ще ви помогне при разрешаването на личен въпрос сега.

Скорпион

През този ден не се плашете от сънищата си. Те могат да бъдат тежки и мъчителни, но не им вярвайте - със сигурност няма да се сбъднат.

Стрелец

Не се доверявайте на всеки, особено ако става въпрос за много личен въпрос. Добре е да помислите за специалист, който би могъл да ви помогне.

Козирог

Предстои ви начало на нов проект. Вече имате достатъчно ресурси, за да започнете, така че нямате никаква причина за отлагане.

Водолей

Потърсете утеха в полезни и приятни неща. Една интензивна тренировка е способна да изтрие голяма част от отрицателните ни мисли. Опитайте.

Риби

Сега не е време за търсене на нови предизвикателства. Имате достатъчно задачи за преодоляване, а след това е добре да вземете почивка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари