Дневен хороскоп за 29 декември 2022

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Това не е благоприятен ден за вземане на решения по финансови въпроси

Четвъртък ще бъде ден, който ще бъде преживян особено емоционално от по-чувствителните хора. Днес ще сте склонни да правите добри дела, да помагате без да очаквате нищо в замяна.

Това е ден, в който разбиранията за любовта ще са свързани с това, какво може да направите за хората, които обичате, а не какво те могат да направят за вас. Въпреки, че днес няма да имате големи очаквания свързани с други хора, то не е изключено да преживеете разочарование, в случай, че се окаже, че не може да разчитате на някого. Вашата емпатия и разбиране към другите ще са по-големи.

Днес ще бъде добре да избягвате дългосрочни ангажименти, защото днес и през следващите няколко дни емоциите и чувствата ви ще са променливи. Това не е благоприятен ден за вземане на решения по финансови въпроси, тъй като ще ви липсва практически разум и реализъм (или поне бъдете по-внимателни, ако ви се налага да вземате такива решения).

Овен

Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага.

В процеса на работа ще се наложи да правите и компромиси, колкото това да не Ви се хареса. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Телец

Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. През четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Утрешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията.

Настроението Ви ще е по-скоро оптимистично, нищо че ще сте заринати от работа. Важното е, че имате желание да се справите с нещата, а и помощници ще се намерят достатъчно. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения.

Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Близнаци

Бъдете отговорни към своите постъпки. Не се претоварвайте с работа или с физически дейности. Утре обърнете внимание на отношенията си.

Утрешният ден ще е печеливш. Добре би било да се погрижите за здравето си.

Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. В заключение четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Рак

Утре имате куп неща за вършене. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Обърнете внимание на здравето си.

Утрешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас.

В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

Лъв

Четвъртък ще е благоприятен ден за Лъвовете, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне.

Бъдете много по-внимателни с колегите си. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Ако имате възможност пътувайте със семейството си.

Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Дева

Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Близките също желаят да им отделите от времето си.

Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Четвъртък е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели.

Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Ден за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви отговорности. Бъдете внимателни в действията си.

Везни

Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви.

Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Добре ще през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате.

Утрешният ден ще е подходящ за занимания с творчески проекти, както и с бизнес и с финансови дела. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.

Скорпион

Утрешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Утре са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата.

През четвъртък може да се занимавате с рутинната си работа и с изпълнение на ангажиментите си, също да учите или да пътувате. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Стрелец

Четвъртък носи успех на Стрелците. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си.

Не се опитвайте да накарате себе си или хората, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа.

Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Утре е по-добре да не пътувате.

Козирог

В чудесно състояние на духа са повечето от Козирозите през утрешния ден. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Четвъртък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти.

Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Деловият ден на Козирозите ще започне активно и в условията на повишено внимание поради засилената конкуренция в службата и деловите среди.

Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Водолей

Четвъртък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Водолеите. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Помислете за нови възможности за работа.

Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения.

Утрешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Риби

Утрешният ден ще е силно активен. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им.

Прекалено напрегнати сте в работата си утре, затова се постарайте вечерта да си осигурите нужното спокойствие. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас).

Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари