Дневен хороскоп за 27 септември 2021

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Пред вас е едно интересно начало на новата седмица.

Бъдете готови за всякакви промени и обрати в планове, надежди и отношения. Там, където някои от вас са объркани, съдбата ще се намеси и ще постави всичко на правилното място. Дали това ще ви хареса, не знам. Но понякога човек е добре да изчака търпеливо развитието на някои събития. Здравето на мъж ще продължи да бъде притеснение за някои от вас.

Мъжете трудно ще контролират емоциите и нетърпението си, а всъщност най-големите предизвикателства днес ще бъдат за тях. Неочакваното разкриване на информация, може да постави голяма група от хора в неловко или деликатно положение. Продължава тенденцията за заблуди, размяна на фалшиви новини и манипулиране в една или друга посока. Объркването за някои от вас може да предизвика желание за изолиране от локални, обществени или световни събития.

През този ден ще ви се наложи да вземете решение свързано с разговор или с посещение, което ще бъде в плановете ви за тази седмица. Понеделник носи събитие или среща с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева. 

Овен

Успокойте се

Самостоятелните занимания ще ви носят успехи, за разлика от екипната работа. Понеделник е ден, в който със сигурност ще успеете да възстановите равновесието в денят си.

В делово отношение ще е трудно за мнозина, тъй като в работният процес ще присъстват личности, които постоянно създават напрежение около вас. В лично отношение, приятелските и обществените контакти са напълно възможни.

Телец

Напрежение

С добро настроение ще мислите какво да предприемете, за да разнообразите деня си. Този понеделник ще премине в сериозна надпревара и конкурентна обстановка за по-голямата част от представителите на Телец. В работата се очертава леко напрежение, което в някой случаи е валидно за преговорите. Контактите ви в обществените среди и условията за реализиране на целите ви, вървят в правилната посока.

Близнаци

Работете в съюз

Възможно е днес да се чудите с какво да се захванете. Старайте се да не вършите неща, които не са конкретно свързани с работата ви. Съюзът с нови делови партньори ще е най-вярната стъпка през този понеделник. Това е най-правилният ход за Близнаците сега. Именно така ще гарантирате добрите постижения в работния си план за деня. Този ден не се отличава съществено от предходните.

Рак

Лични ядове

Много вероятно е да се окаже, че трябва да се заемете с нещо, което не е влизало в сметките ви. Понеделник ще премине подлагайки ви на лични притеснения и леки неприятности. Положението за Раците не се свързва с вашият бизнес живот, където успехи съвсем не липсват, ами в интимен план. Именно там ще се появи леко напрежение с което ще трябва да се справите. Не се въвличайте в противоречия с хора от обществените среди.

Лъв

Постигате целите

Денят ще ви срещне с приятели и с хора, с които не сте се виждали от дълго. Този понеделник ще ви предостави ярки възможности за постигане на сериозни финансови постижения. За осъществяване на личните стремежи сега е моментът да поставите началото на ход в правилната посока. Много от ангажираните с делови ангажименти ще попаднат в желаното от тях обкръжение. Ще изразходвате много усилия за реализирането на намеренията си.

Дева

Шанс за успехи

Споделете вълненията си с близките, ако искате да вървите напред. През този понеделник голяма част от представителите на Дева ще се насочат към определена реализация на целите си. В опита си да осъществят намисленото, някой от зодията са изправени пред необходимостта да действат прецизно и с умисъл. Това е най-сериозното условие за вашия личен успех, тъй като денят подчертава опасността от допускане на грешки.

Везни

Овладейте настроенията си

Денят ви ще е изпълнен с динамика. Ангажименти, свързани с пътуване и срещи с различни хора. Този понеделник може да се характеризира като твърде разнопосочен за Везните. Сигурното наличие на шанс за осъществяване на целите и успоредно присъстващата неблагоприятна тенденция, концентрирана под формата на гласно изразявана вътрешна неудовлетвореност, визират твърде контрастна ситуация.

Скорпион

Не се гневете

Мислите ще ви отведат до решения и конкретни действия, свързани с житейските ви приоритети. Понеделник е ден на по-сериозно натоварване за Скорпионите. През предстоящите часове някои от представителите на зодията ще насочат гнева си в грешна посока. С мисълта да го изразят в даден момент., внимавайте да не постигнете обратен ефект и нещата да се обърнат срещу вас. Резултатът от подобна готовност може да се окаже изключително неприятен в определени случаи.

Стрелец

Време за бизнес

Планирането на собствените и чужди действия ще доведе до отхвърляне на задачите ви за деня. Идния понеделник е надежден и доста благоприятен за финансови постижения, делова реализация и материални печалби. Последните в някои случаи са свързани с негативни емоции, но това не бива да попречи на желанията ви. Ако целите да преговаряте по интересуващи ви въпроси, този ден е с повишени възможности в това естество.

Козирог

Делова стабилност

Развитията около вас ще внесат промени в програмата и поставят условия, с които ще се съобразите. Две съвсем различни посоки ще могат да поемат представителите на Козирозите през настоящият ден. Едната подчертава деловото ви развитие и дава яснота за добри резултати, постигане на пълна реализация на задачите и финансови успехи, а другата намесва личния ви живот, където ситуацията може да се определи като напрегната и не съвсем приятна.

Водолей

Пред важно решение

Денят ви ще е изпъстрен с приятни вълнения. Добрата случайност, но всъщност това си е една необходимост, ще ви срещне с подходящия човек на подходящото място. Представителите на зодия Водолей ще трябва да поемат определена отговорност през идния ден. В общи линии става дума за задължителна промяна към която следва да се ориентирате в най-скоро време. В какви граници ще действате и към каква сфера от живота ви ще е приложима е въпрос от личен избор.

Риби

Справяте се с проблемите

Приоритети, свързани с професионалните занимания ще довеждат делата ви в завършен вид. Представителите на Риби са пред важно решение което ще определи развитието им от тук нататък. Без съмнение през този понеделник ще постигнете своя цел, чрез която ще реализирате началния етап на бъдещото ви амплоа. Въпросната цел може да е от личен или делови характер или дори от социален порядък.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари