Дневен хороскоп за 26 септември 2021

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Неделя ще бъде интересен ден, защото ще има противопоставяне на различни настроения и очаквания.

Денят ще изиска от вас една по-голяма организираност, съсредоточеност в работата или в задачите ви, но мнозина ще имат желание за почивка, за отмора и правене на НИЩО. Но, именно там ще започнат предизвикателствата на деня или по-скоро те ще засегнат основно тези хора, които днес имат желание да пропилеят своя ден.

В неделя ще трябва да обмислите много по-прецизно и практично битовите и имуществени дела, с които смятате да се ангажирате през новата седмица. Тези от вас, които имат грижи със собственото си или на близък човек ще продължат със своите притеснения или терапия. Някои от хубавите моменти през този ден ще бъдат свързани с разкриването на фалшиви новини или задкулисни действия, което ще ви даде една по-голяма свобода по някакъв начин.

Този ден ще бъде важна нишка към предстоящи събития в живота ви, затова не търсете обяснение на това, което ще ви се наложи да преживеете днес. 

Овен

Неделя бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Утрешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Работата няма да Ви затрудни, но не очаквайте големи приходи. В интимния живот емоциите са смесени. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Телец

Неделя говори за много удобства, а преобладаващата част от Телците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Работата Ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления.Утре вечер нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Бъдете деликатни, но твърди.

Близнаци

Утрешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът ви. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Рак

В чудесно състояние на духа са повечето от Раците през утрешния ден. Утре не бързайте - в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Утрешният ден ще Ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Добре би било неделя да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Утре просто е такъв ден.

Лъв

Неделя говори за много удобства, а преобладаващата част от Лъвовете са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Грижете се добре за здравето си. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Работата Ви ще е успешна, което няма как да не Ви зарадва в крайна сметка. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Ако не друго, сетете се, че е неделя.

Дева

Неделя не е еднозначен ден за Девите. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Не е желателно да взимате пари на заем. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. неделя посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Утрешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за контакти или работа с чужденци. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Везни

Неделя е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Мнозина ще имат силен шанс за успешна партньорска работа. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Скорпион

Неделя е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Скорпионите. Утре сте заети с много работа, но усилията със сигурност си струват, тъй като нещо, което отдавна желаете най-после се осъществява според очакванията ви. Най-важното утре е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Обърнете внимание на семейството си. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Напрегнатата небесна конфигурация в неделя сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Стрелец

Неделя е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Стрелците. Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви.Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Утрешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Бъдете внимателни в действията си.

Козирог

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Утре обърнете повече внимание на здравето си.Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Ще Ви зарадват приходи. Изясняват се нещата и в любовта. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Водолей

Неделя ще сблъска много от представителите на Водолей с нови преживявания. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. А и нужно ли е да свършите всичко утре?

Риби

В неделя внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Неделя Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Моментът е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за изяви пред околните, но е препоръчително да се подготвяте добре. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството.Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари