Дневен хороскоп за 26 ноември 2021

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Мислите ви в петък могат да бъдат насочени към ваши планове за бъдещето

Отново предстои един сложен ден, в който затрудненията или изпитанията ще засегнат основно семейството, семейните и любовни отношения. По-ярко ще се конфронтират материалните и имуществени интереси, както сред роднини, така и сред бизнес партньори, обществени деятели, съседи и др. Изпитанията продължават за да се даде шанс на хората да се променят, да осмислят ценностната си система, да преодолеят Егото си и желанието за власт или контрол над другите. Да се научим да обичаме, това е важен, но много труден урок...

Мислите ви в петък могат да бъдат насочени към ваши планове за бъдещето, но ограничението за тяхното осъществяване е реално и за някои от вас непреодолимо на този етап.

Утре ще ви изненадат или въздействат емоционално разговори или събития свързани с хора родени под знака на Рак, Риби или Скорпион. Сам по себе си този ден ще има една интересна, специална мисия в живота ви, като ви даде шанс да направите един обрат, завой към един по-практичен, обикновен и осмислен начин на живот.

Овен

В петък за представителите на зодия Овен възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Бъдете сигурни, че нито едно нещо с което се занимавате няма да бъде напразно. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Добре би било петък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Утре дайте инициативата на другите.

Телец

Петък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Отделете време за семейството си. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка.Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Моментът е кризисен  – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Утре е по-добре да не пътувате.

Близнаци

В петък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Ако преди време сте свършили някаква работа, за която не сте получили полагаемото Ви се според Вас възнаграждение, то утре ще си го получите даже с бонус. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Утре Близнаците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Рак

Петък е успешен ден за Раците. Утрешният ден ще е удачен за планиране на нови проекти и смели начинания. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Петък е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Лъв

В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. В процеса на работа ще се наложи да правите и компромиси, колкото това да не Ви се хареса. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Моментът е кризисен  – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Бъдете оптимисти.

Дева

Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Не се претоварвайте с работа или с физически дейности. Парите придобиват друг смисъл за вас. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Везни

Петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Везните. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Скорпион

Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Скорпион. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Утре е препоръчително да се владеете, защото предстои още работа с хората от обкръжението ви. Утре вечер се посветете на семейството си. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Стрелец

Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. В петък се движете повече и планирайте срещи. Петък не е лош ден за Стрелците, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Утрешният ден ще не е подходящ за професионални изяви, за старт на обучение, за поддържане на отношения с хора от чужбина и за пътувания. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Козирог

Петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Козирозите. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Утрешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Утрешният ден е подходящ за рутинна работа. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Намерете начин да се отпуснете.

Водолей

Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Петък е особено благоприятен и успешен за контакти. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. В заключение Петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Риби

Бъдете отговорни към своите постъпки. Не допускайте колебанията да забавят работата ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Утре не бързайте - в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. В петък се движете повече и планирайте срещи. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Ако не друго, сетете се, че е петък.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари