Дневен хороскоп за 25 ноември 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Везни - контролирайте емоциите, Близнаци -владейте се, Козирози не се подавайте на нервност

Овен

Тежък, но и успешен ден

Тези, които не признаваха авторитета ви досега, вече са отстъпили крачка назад. Възнагражденията ще са добри и това ще тушира притесненията ви.

Късметът ня Овните е много силен, но едновременно с наличието му следва да се отчете и наличието на негативни влияния, които ясно говорят за лъжи, измами и противодействия от противници и конкуренти. Ще се сблъскате с неприятности, но и възможностите за реализация са значителни.

Телец

Напрежението продължава

Като истински прагматици, ще проучите възможностите, които имате и след това ще пристъпите към действие. Ярко напрежение и остри кавги с лъжци и спекуланти, фалшиви обещания от някого за подкрепа, и в крайна сметка разминаване с осъществяването на желани цели. Мобилизирайте се, за да издържите. От две години насам, ситуацията е много тежка. Така ще продължи още един месец.

Близнаци

Владейте се

Днес ще ви се наложи да бъдете по-търпеливи и упорити, за да постигнете онова, към което се стремите. Близнаците ще се сблъскат с външни пречки днес, и мнозина от зодията ще са раздразнени. Не се подавайте на гняв, защото условията ще ке усложнят още повече. Започва разгръщането на един цикъл, характерен с промени. Необходимо е да действате настойчиво, но и дипломатично.

Рак

Проявете решителност

Не позволявайте на емоциите си да доминират в поведението ви. Раците разполагат с много добри възможности за осъществяване на целите – особено финансовите. Има едно влияние, което предизвиква раздвояване и хвърля известен негативизъм, а преодоляването му може да се получи само чрез решителност, което естествено се решава индивидуално.

Лъв

Преодолейте личните несгоди

В делата си ще се акцентирате върху срочните, за неизпълнението на които бихте понесли неустойки. Петък ще е напрегнат и труден за Лъвовете поради елементарни пречки, засягащи най-често личните възможности. Като обстоятелства от външно естиство, денят е доста благоприятен. Успеете ли да преодолеете личните трудности, е сигурно, че ще реализирате целите си за деня.

Дева

Напрегнат ден

Прекалено активни сте днес, за да почивате затова търсите всевъзможни начини да оползотворите енергията си. За Девите ситуацията ще е по-напрегната през този ден и не изключва засилена нервност и ядове. Вашата правилна позиция е да не достигате до крайности, защото се очертава начало на промени, които в зависимост от реакциите ви ще се разгръщат като положителни или съответно отрицателни.

Везни

Контролирайте емоциите

Сами трябва да решите проблемите, които ви съпътстват. Личните ви взаимоотношения с някой, който не ви е безразличен навлизат в задънена улица. При определени условия Везните имат шанса да се радват на благоприятен ден. Първото и най-важно от тях е да се владеете. Петък е ядовит, но едновременно с повишеното напрежение носи и приличен късмет. От втория ще се възползвате ако контролирате негативната си емоционалност.

Скорпион

Твърде засилена нервност

Възможно е разминаване между планове и реалности. Но това не бива да ви отказва от намеренията ви, бихте могли да натрупате допълнителен опит. Много нервен ден, формиран в негативна светлина според емоционалното настроение на преобладаващото мнозинство от Скорпионите. Ако преодолеете тази предварителна нагласа, ще дадете шанс на късмета си да работи за вас, и да промени условията в благоприятен аспект за сполука.

Стрелец

Силни ядове

Късметът ви ще е изразителен, възползвайте се. Ако ще пътувате не карайте с прекалено висока скорост. Много напрегнат ден, който ясно показва, че ще избухне мощен скандал. Ще дадете заслужен урок на противника си, но ситуацията сама по себе си е неприятна и ще извади мнозина от равновесие, което освен, че пречи на деловата дейност, отеква негативно и върху емоционалното равновесие.

Козирог

Не се подавайте на нервност

Денят ще премине в условията на значително напрежение и за Козирозите. Ще е добре да сте по-сдържани, защото вероятността, да се стигне до остри сблъсъци – при някои дори физически,съвсем не е малка. Ако сте достатъчно търпеливи и усърдни за реализацията на целите си, успявате.

Водолей

Проблеми с партньори

Имате всички предпоставки за да се отдадете на необходимата ви и заслужена почивка. А някои от вас могат да решат да разнообразят деня си с кратко пътуване. И вашия петък едва ли ще е добър. В деловите взаимоотношения с партньори се очертава много острота и конфликти поради непочтеност. Обърнете повече внимание на защитата си, за да не се окажете подведени. Въздържайте се от участие във финансови операции. Очертават се измами.

Риби

Действайте ентусиазирано

Голяма част от вниманието ви е посветено на семейството и децата. Ще ги решавате своевременно, като няма да пренебрегвате и себе си. За Рибите, границата разделяща успеха от неуспеха през този ден е почти незабележима. Насочете се към реализация на целите си! Не влизайте в конфликти и дребно единоборство! Така ще избегнете вероятността от влошаване на ситуацията, и чудесно осъществяване на намеренията си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари