Дневен хороскоп за 25 май 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Ден за размишления, медитация, самовглъбяване, пасивност

Ден, посветен на вътрешния мир на човека. Вслушайте се във вътрешният си глас, размислете върху своето възприятие за света и ще получите нови сили. Намалете общуването и активността. Нови дела да не се започват, но могат да се довършват старите.

Има поверия за този ден, в което се казва, че неомъжените момичета не бива да носят черни дрехи на 25 май. Не може да се пие алкохол на 25 май. Ако човек извърши такова действие, ще съжалява дълго време. Невъзможно е на 25 май да се кълнете с роднини и приятели.

Ако сутринта на 25 май е топла и слънчева, тогава лятото ще бъде сухо. Ако сутринта е облачно и дъждовно, тогава лятото ще бъде хладно и дъждовно. Ако офиката все още не е цъфнала, тогава чакайте късна есен. Ако летят много майски бръмбари, тогава ще има сухо лято.

Овен 

През деня може да се сблъскате с неприятности, с лошото настроение на колега или партньора си. Повишената енергетика и увереността в собствените сили, ще доведат до успехи в професионалната дейност.

Телец 

Днес сте една крачка пред всички. Силната интуиция и усещането, че отивате в правилната посока ще ви доведат до някои значителни резултати. Но във вашата бизнес среда има опоненти, които ще се активират и ще пречат. Покажете на любимия човек цялата сила на любовта си.

Близнаци 

Днес бъдете малко по-внимателни в контактите с деловите партньори. Колкото и да се опитвате да бъдете справедливи, другата страна може да ви провокира яростно. Не ставайте жертва на конфликти. В емоционалните отношения разгледайте добре ситуацията с партньора си, преди да реагирате.

Рак – Днес не разчитайте на помощ и подкрепа от страна на колегите си, защото е сигурно, че са силни само в обещанията, но не и в делата. Ще бъдете чувствителни и емоционални, движени от силни страсти.

Лъв 

Определено някои хора днес могат да ви извадят от равновесие, но вие сте наясно, че кавгите не водят доникъде, така че се опитайте да намерите компромисно решение. Вечерта е подходяща за събиране със семейството или с приятели и за интересни разговори.

Дева 

Днес ще имате възможност да отделите време за своите лични желания и предпочитания. Ще ви притеснят някои непредвидени ситуации, но успявате да се справите с тях. Има вероятност да избухнат чувства към нови хора, както и да се започнат романтични отношения.

Везни 

Дискомфортът, който усещате в този ден, ще ви попречи да се справите ефективно с някои неотложни въпроси. Нервният стрес може да повлияе на качеството на съня. Вземете валериан или други успокоителни с естествен произход.

Скорпион 

Сложни ситуации в работната/бизнес среда. По принцип най-големият проблем е, че трудно може да се постигне споразумение, защото тези, с които влизате в контакт, не ви слушат. Може да се наложи напълно да промените плановете, които имате с любимия човек.

Стрелец 

Въпреки че днес може да удържите победа над недоброжелателите, да изпреварите конкурентите и да постигнете сравнително добри резултати в работата, денят не може да бъде наречен безусловно успешен.

Козирог

Противоречията между вас и другите хора може да се изострят поради вашата собствена амбициозност и самонадеяност. Много е важно да не прекалявате със самонадеяността. В отношенията си се старайте да бъдете сдържани, но справедливи, и не преминавайте установените граници в общуването.

Водолей 

Този ден ще ви донесе възможност за успешно изпълнение на вашите планове. По пътя ви има вероятност да възникне неочаквано препятствие и за да го заобиколите ще трябва да проявите гъвкавост и иновативно мислене.

Риби 

Днес е важно да не се задълбочавате с дребни детайли и да не губите време за празни приказки. Бъдете фокусирани, защото може да има някои изненади и неочаквани ситуации. Следобед разумна мисъл ще ви посети!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари