Дневен хороскоп за 24 декември 2021

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

За някои от вас петък носи неприятни ситуации

В петък ще направите всичко възможно да оставите зад гърба си, да игнорирате всички несвършени досега задачи или неприятности, чието разрешение все още виси във въздуха.

Някои от вас ще търсят в последния момент подарък, който са пропуснали да подготвят поради различни причини.

Утре въобще ще се ангажирате с покупки, в последния момент, което може да се окаже интересно преживяване. За съжаление здравето на човек, когото познавате може да ви донесе неприятна новина или неочаквани грижи. Внимание ще изискат и отношенията ви с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец, които днес трудно ще постигнат хармония вътре в себе си.

За някои от вас петък носи неприятни ситуации, свързани с разкриване на тайна, нечестно действие от миналото на близък човек или житейска раздяла. 

Овен

В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Бъдете борбени.

Телец

Петък ще е благоприятен ден за Телците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. През петък внимавайте да не избухнат конфликти в дома Ви и в службата. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Близнаци

Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Ако някои са решили да сменят работата си, сега е времето да концентрират усилията си в това направление. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Бъдете дипломатични и тактични, Близнаци.

Рак

В петък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Ангажираността Ви с бизнес и служебни задачи е не по-малко важна, а често и основна за вас. Бъдете деликатни, но твърди.

Лъв

В петък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Това ще облекчи работата ви, но не изпадайте в крайности, когато обсъждате конкретните детайли. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Утрешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Дева

Петък носи успех на Девите. Все пак работата Ви върви утре, едва ли ще Ви изненадват странни ситуации. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Петък е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Девите. В петък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Везни

Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Везни, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Планирайте работата си така, че да не се преуморявате. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Петък се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Отделете време за семейството си. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Скорпион

Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. За онези, които търсят работа денят може да се окаже особено благоприятен. Петък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Скорпионите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.

Стрелец

Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Грижете се добре за здравето си. Заслугата за това е изцяло ваша, с работата и желанието Ви да се реализирате ще довеждате успеха до себе си. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Козирог

Петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Вършете си работата и се забавлявайте до колкото е възможно, вместо да мислите за чуждите грешки. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Не е разумно да вземате пари в заем. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Водолей

В чудесно състояние на духа са повечето от Водолеите през утрешния ден. Утрешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Планирайте работата си така, че да не се преуморявате. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Ярки любовни постижения. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Бъдете оптимисти.

Риби

Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Риби. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Не прекалявайте с похапването. В интерес на работата и професионалното Ви развитие е да запазите позитивното си отношението, без да прехвърляте отговорности върху други хора. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари