Дневен хороскоп за 23 ноември 2019

2
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В събота ще имате благоприятно време за стартиране на важни начинания, чието развитие очаквате да постигнете през декември.

Разговори свързани с финансовите ви дела днес ще имат благоприятно развитие или ще постигнете важно за вас споразумение. Финансовите ви дела с по-възрастни родственици или с деца ще постигнат желаното от вас развитие.

През този ден ще ви изненада съобщение или телефонен разговор с жена, с която не сте имали отдавна контакт или която живея в друго населено място. В личния си живот или по-скоро в любовта бъдете внимателни, не притискайте партньора си към важни решения или действия, които не одобрява. Разочарованието или сълзите (ако сте жена) ще са за ваша сметка. Ако имате собствено дете, което работи или учи в друг град или държава, днес ще се зарадвате на новина или успех свързан с него/ нея. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, събота ще бъде благоприятен за работа с документи или договор от финансов характер. Днес интересните или полезни за вас събития по някакъв начин ще бъдат свързани с пътуване или с хора, които живеят на разстояние от вас.

В събота едва ли ще преживеете изненади, събитията ще имат своето очаквано развитие и ще имате благоприятни обстоятелства за реализиране на първоначалните си планове.

Овен

Денят може да е непредсказуем. Оставете си време, за да реагирате своевременно на приятните изненади, които ви очакват. 

Телец

Тази събота е ден, в който ще трябва да се пазите от изкушенията. Може да се подадете на част от тях, но пожалете съвестта си.

Близнаци

Това е ден, в който не е добре да се осланяте само на късмета си. Ако пътувате проверете добре дали има къде да нощувате.

Рак

Тази събота няма да направите нищо от плануваното, но това не означава, че ще прекарате зле времето си. Очакват ви приятни изненади, ако се доверите на партньора си.

Лъв

Днес не търсете допълнителни дивиденти от ваша постъпка. Изчакайте да мине време и със сигурност ще получите своята награда.

Дева

Тази събота е добър ден за раздяла с някой от вредните ви навици. Ако нямате такива - създайте нов полезен.

Везни

Тази събота направете нещо за себе си. Всички и всичко друго може да почака. Бъдете си приоритет. 

Скорпион

Това е ден, който да посветите на спокойствието. Това не означава да седите  и да мислите за проблемите си. Разделете се с някои от тревогите ви.

Стрелец

Днес не влизайте в ролята на жертва. Ако нещо не ви хареса се отдръпнете от ситуацията за известно време, за да имате по-обективен поглед върху случващото се.

Козирог

Тази събота не поемайте чужда вина. Дори да сте участник в дадена ситуация, това не означава, че отговорността е изцяло ваша. 

Водолей

Това е ден за приятели. Обадете се още сега на някои от тях, с които не сте виждали отдавна, за имате време за организиране на среща. 

Риби

Тази събота ще имате важна роля в сплотяването на семейството. Вечерта отпразнувайте събитието подобаващо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари