Дневен хороскоп за 23 декември 2022

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

В петък лесно ще възниква напрежение в отношенията ви с роднини

Може да размените обвинения един срещу друг относно проблеми, които все още може да разрешите. Това ще бъде един благоприятен ден за пътуване. В работата си ще научите новина, която ще бъде важна за вашата кариера или планове.

Денят носи събитие или новина свързана с родственик, с когото не живеете заедно. Като цяло петък носи интересни преживявания свързани с различни сфери от живота ви.

В петък ще бъде важно да приключите с някои по-важни финансови дела и най-вече с плащания. Не е изключено днес да възникне ангажимент свързан с имот, с вещи в дома, с личен автомобил или с друг вид домашна дейност.

Овен

Петък ще сблъска много от представителите на Овен с нови преживявания. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката.

Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Овните са носители на силен късмет утре и ще вършат доста добра работа по делата си от професионален порядък.

Утре са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Телец

Утрешният ден ще блести с особен успех за Телците. Утрешният ден ще е подходящ и за големи покупки.

Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. петък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти.

В процеса на работа ще се наложи да правите и компромиси, колкото това да не Ви се хареса. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Близнаци

В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Петък е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Близнаците.

Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим.

Очаквайте неочакваното в тази област – може да получите повишение, да се открие възможност да се изявите по нов, различен начин или дори нещо още по-радикално – да започнете напълно нова работа. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Рак

Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Това е особено важно, ако става въпрос за пари.

Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас.

Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Не предявявайте прекалено високи изисквания на работното място. Утре е по-добре да не пътувате.

Лъв

Петък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си.

Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. В петък добре ще Ви се отразява плуването. Вашите делови партньори се надяват да се съгласите на съвместна дейност.

Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Дева

Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа утре, в това число служебна и лична.

Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Везни

В чудесно състояние на духа са повечето от Везните през утрешния ден. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение.

Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Анализирайте задачите си.

Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Бъдете внимателни в действията си.

Скорпион

Петък е твърде ползотворен ден и ще радва Скорпионите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им.

Късметът е с Вас и в любовта. Покажете професионализма си, като се съсредоточите върху работата си и по-малко давайте съвети, или само когато Ви ги поискат. Петък не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия.

Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Стрелец

Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. От неочаквано място може да получите пари.

Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс.

Едва ли ще Ви свърта на едно място.По-добре си намерете някоя по-подвижна работа, че иначе доста ще се изнервите.

Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Бъдете внимателни в действията си.

Козирог

Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Малко по-нервен е утрешния ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно.

Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост.

Времето не е подходящо за пътувания, работа или контакти с чужденци. Може да се погрижите за здравето си - занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Бъдете борбени.

Водолей

Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви.

Не допускайте колебанията да забавят работата ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост.

Благодатен и плодоносен, петък предоставя на Водолеите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Риби

Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Рибите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия.

Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове.

Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Вашата коректност на работното място ще Ви дари уважението на колегите ви. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари