Дневен хороскоп за 23 август 2022

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Първият човек, когото срещнете сутринта, ако е с пълна чанта, това е на хубаво. Може да считате, че вървите по правилен път

В този ден лесно се стига до преразход на енергия. Въздържайте се от активна дейност, повече наблягайте на почивката. Бъдете разумни, пестете силите си, икономично изразходвайте енергията си. За предпочитане е по-малко да се говори. Противопоказно е дърдоренето, защото така пак се изразходва излишна енергия. Желателно е да не се занимавате с финансови въпроси, тъй като има риск да загубите парите си. Пазете се от кражби. Нищо ново не започвайте.

В този ден пада пелената от очите и разрушава илюзиите. Човек получава възможност да види своето истинско място в света. Особено внимание се отделя на знаците на съдбата предупреждаващи за неприятности. Напътствието може да дойде по различни начини. Помнете, че дори когато небето е натежало от тъмни облаци, слънцето не е изчезнало. То си е пак там, от другата страна на облаците. Приемайте философски всичко случващо се.

Овен

Някои дребни на пръв поглед неща могат сериозно да ви подразнят. Не приемайте твърде сериозно проблемите на този ден и потърсете съвет от другите. Всяка комуникация днес води до разширяване на хоризонта пред вас.

Телец 

Щом го търсите, ще намерите правилния начин как да постигнете по-добър баланс в живота си. Бъдете умерени в действията си и слушайте инстинктите си. Бъдете дискретни по отношение на бъдещите планове и действайте предпазливо.

Близнаци 

Имате нужда от умствена сила, за да подходите конструктивно към определен проблем. Хубаво е, че не разчитате на помощта на хората около вас и се изправяте сами пред своите отговорности.

Рак 

Луната все още е във вашия знак и усещате емоционален подем, желание за вътрешна промяна. Днес е по-добре да разчитате на вдъхновението и случайността. Поддържайте приятелски отношения с колегите си. Изберете да се занимавате само с това, което ви е приятно.

Лъв 

Вие сте в топ форма, но това не означава, че трябва да се справите с всички предизвикателства наведнъж. Ще получите отговорите на въпросите, които ви вълнуват, просто трябва да сте търпеливи. В любовта е възможно да изпитате нова страст.

Дева 

Днес ще мислите за много дейности, с които да запълните деня си. Продължавайте напред към основната цел, но не забравяйте да отделяте време за почивка, да дишате свободно и да се отпускате от време на време.

Везни

Единственото нещо, което може да пострада в този момент са парите ви, дори няма да забележите как портфейлът ви се изпразва. Затова звездите ви съветват да бъдете предпазливи по този въпрос и да планирате бюджета си предварително.

Скорпион 

Може да страдате от неразбирането на околните към вас, да ви измъчват подозрения или съмнения, ако не сте напълно уверени в себе си. Днес е по-добре да не правите нищо и да не бързате със заключенията, тъй като те едва ли ще бъдат правилни.

Стрелец

Добре е да почистите дома си, да се освободите от неща, които са загубили стойност и полза. Внимателно премервайте думите си, тъй като всичко казано и направено днес, може да повлияе върху положението ви по-нататък.

Козирог 

Вие сте конструктивни, всеотдайни и успешни. Днес ви е по-лесно да изразявате мислите си, да убеждавате другите и да осъществявате контакти. Може би събитията от този ден ще ви помогнат да преосмислите някои неща.

Водолей 

Подходящ момент за разширяване на интелектуалния ви хоризонт и разбиране на света около вас. Но може да се притеснявате от емоционални проблеми, ще е трудно да споделите с другите това, което чувствате.

Риби

Вие сте сърдечни и емоционални, общувате с хората с удоволствие. Решенията ще дойдат сами при вас, издигайки се от дълбините на подсъзнанието. Имате желание да се поглезите, да похарчите пари както за себе си, така и за любим човек. Звездите ви съветват да бъдете внимателни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Везни
    Благодаря, нищо ново.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари