Дневен хороскоп за 23 август 2019

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В петък внимание ще изискат отношенията ви на работното място, особено с мъже, които са ваши клиенти, ръководители или колеги.

Днес не бързайте да разрешавате проблемите или неприятностите си. Не бързайте да съдите действията или думите на хората около вас. Мислете за първопричината на всяко едно подобно действие. Срещи и разговори от финансов характер с мъж, ще имат благоприятно за вас развитие.

В петък на хармония и любовни преживявания могат да се наслаждават тези от вас, които имат партньор роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. 

Възможни са неприятности свързани с пари, но като цяло ситуацията ще има благоприятно развитие за вас. Днес бъдете внимателни при работа с техника и инструменти. 

Овен

Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Доверието е по-ценно от злато.Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Известни затруднения ще възникнат за онези от зодията, които ще имат работа в административни инстанции. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Телец

В петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Възможно е да дадете пари на свои близки. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Утре е добре да вършите рутинна работа, да предприемате кратки пътувания, да насрочвате срещи. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Близнаци

Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. В първите дни може още да усещате по-трудните звездни влияния и да се чудите как да съвместявате отделните задачи и ангажименти, но има голяма вероятност по-нататък през месеца да изпитате облекчение – не само откъм работа, но и що се отнася до душевните Ви преживявания. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Утре дайте инициативата на другите.

Рак

Петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Раците. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Звездите съветват мъжете от знака да избягват всячески физическите натоварвания и колективната работа. Намерете начин да се отпуснете.

Лъв

Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Лъвове, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Утрешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение,то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. петък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Объркани сте емоционално. Чакат Ви доста срещи и разговори. Всъщност това дори ще Ви радва. Все пак гледайте да свършите и някоя работа междувременно. Бъдете оптимисти.

Дева

Петък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Ще Ви върнат голям заем. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Петък е доста амбициозен ден за Девите. Би било най-добре да се заемате с дела и задачи, които са важни за Вас. През петък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Бъдете дипломатични и тактични, Деви.

Везни

Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Време е за рутинна работа. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Утре вечер се посветете на семейството си. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Скорпион

Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Утрешният ден ще е добър ден за основаване на партньорство. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Стрелец

Утрешният ден ще блести с особен успех за Стрелците. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Петък е изненадваща с официална делова оферта от някого. По всяка вероятност няма да я отклоните, защото е надеждна за напредъка и финансовата сигурност. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Утре ще се чувствате подмладени.Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Козирог

Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Козирог. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Не подценявайте детайлите в пряката си работа. Утре свършете важното и неотложното до обяд.

Водолей

Петък ще сблъска много от представителите на Водолей с нови преживявания. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Бъдете активни в спорта. Във ваша полза е да се занимавате само с обичайната си работа, която не изисква активни действия от ваша страна. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Риби

Петък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Утре е ден, подходящ за учене, за пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари