Дневен хороскоп за 22 октомври 2021

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Утре може да имате добро развитие на дела свързани с пари, с документи и споразумения

Стара истина е, че всяко начало е трудно и утре това много силно ще се усети от тези от вас, които днес ще стартират различни нови начинания в живота си. Хубаво е, че ще получите подкрепа и насока от сили, които както са над нас (в невидимия свят), така и от хора, които са около вас. Помощта обаче трябва да е премерена и да не се разчита изцяло на нея. Важното е да развиете собствения си потенциал и да разчитате почти изцяло на собствените си умения и познания.

Тези от вас, които утре няма да започнат нищо ново, нека използват благоприятните тенденции на деня в търсене на нови решения на стари проблеми. Ако очаквате един конфликт или противопоставяне да разреши проблемите ви, значи не сте научили нищо досега през живота си и въобще вървите в погрешна посока на развитието си като личност.

Овен

Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Ще откриете за себе си чудесна перспектива, резултатите от работата Ви ще се подобрят и ще Ви донесат материални придобивки. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Бъдете оптимисти.

Телец

Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Телци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. В петък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Не е желателно да взимате пари на заем. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Малко трудно ще се организирате за работа, но направите ли го, няма да имате грешка. Утре всичко тръгва по вода.

Близнаци

Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Близнаците. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Възобновените Ви контакти ще Ви карат да се чувствате доволни, предстоящо пътуване, свързано с работа или културен обмен, също. Дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Рак

Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Ако имате някакви любовни недоразумения утре ще успеете да ги изясните. В състояние сте да постигнете висока степен на концентрация и ще се справите с работата си бързо и качествено. Не си губете времето с второстепенни занимания. Петък е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Лъв

 Утрешният ден ще е силно активен. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Утрешният ден ще е печеливш. Бъдете борбени.

Дева

Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Важен ден за печалба. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Утре вие не се отказвате да се занимавате с работа, която в конкретния случай Ви носи удоволствие. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Везни

Бъдете отговорни към своите постъпки. Не отказвайте изгодни предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място. В петък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Отделете време за семейството си. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Утре денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Скорпион

Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Добре ще е през петък да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа; денят е подходящ също за пътувания, контакти или работа, свързани с чужбина. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Стрелец

Петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Очертават се разговори с околните, а насочилите се към смяна на работата ще се справят с пречки, които ще опитат да забавят развитието им. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Козирог

Петък ще внесе известно вълнение сред Козирозите. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Напредък в работата ще Ви осигури допълнителни източници на доходи. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Утре просто е такъв ден.

Водолей

Петък е твърде ползотворен ден и ще радва Водолеите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Професионална изразност, делови контакти, преговори за нови професионални ангажименти или за смяна на работата. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.

Риби

Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Утре в началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос. В петък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари