Дневен хороскоп за 22 октомври 2020

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

В четвъртък ще има силно изразено противопоставяне на характерите между членовете на вашето семейство, между колеги от колектива, в който работите и като цяло в обществен план. Всеки ще иска да завоюва някаква позиция или да постигне някакъв успех.

Малцина ще се замислят върху начините и методите, които ще се използват, като че ли по-важен е резултата, който искат да постигнат, отколкото средствата, които ще се използват. В този смисъл ще има и много лъжи и манипулации. Особено голямо надмощие ще се търси от мъжете, независимо от техния зодиакален знак.

В работата си не се стремете да постигнете реализация на ваша идея или желание. Развитието на събитията там независимо в каква посока ще бъде, ще е добре за вас. Поне на този етап... Днес мислете какво може да направите за хармонията в семейството и в любовта. Там вложете енергията си, а не в преследване на егоистични цели или такива, които утре може и да нямат значение, стойност. Уреждането на битови или имуществени дела днес вероятно ще зависи в голяма степен от непознати за вас хора.

Овен

През този ден може да бъдете несправедливо обвинени. Не се впускайте в оправдания, това би изглеждало още по-подозрително.

Телец

Днес може да получите не много добра оценка. Заменете възмущението с въпроса дали наистина не сте сгрешили някъде.

Близнаци

Това е ден, в който да помислите дали давате достатъчно на близките си. Може би рискувате да се отдалечите прекалено от тях.

Рак

Днес ще имате сериозна тема за размисъл. Подходете оптимистично и търсете разрешение на проблемите, а не ги задълбочавайте.

Лъв

Този четвъртък не бързайте да сте първи. Там, където искате да стигнете - ще бъдете в най-точния момент. Може да сте сигурни!

Дева

Този четвъртък ще преживеете разочарование. Не се фокусирайте върху него. Имате и по-приятни неща, за които да мислите.

Везни

Това е ден, в който ще получите неочакван подарък. Помислете какво е довело до това събитие, за да ви се случва по-често.

Скорпион

През този ден може загубите нещо малко. Не си хабете нервите. Всъщност сте се отървали.

Стрелец

Този четвъртък ще имате за какво да мислите. Водете си записки, последователността ви ще е важна.

Козирог

Този четвъртък проявете щедрост. Към себе си или и други хора - не е важно. Направете деня красив.

Водолей

Този четвъртък ще може да се изявите като оратор. Не е сигурно, обаче дали това ще ви донесе позитиви.

Риби

Този четвъртък наблегнете на дейности, свързани с анализ и писане. Физическата работа няма да ви спори- не се захващайте с нея.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари