Дневен хороскоп за 3 юли 2020

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Петък е динамичен ден, в който предварителните ви планове могат да се обърнат с "краката нагоре", но като цяло събитията носят много динамика и разнообразни преживявания

Използвайте благоприятните тенденции да разрешите поне един финансов проблем или да платите поне една неплатена досега сметка. Среща или разговор с млад мъж ще ви даде шанс да му дадете правилен съвет или да го подкрепите във важен момент. Денят носи приятни преживявания свързани с бебе или с малко дете.

Днес гледайте само напред в бъдещето си, и не се завръщайте към минали спомени или тъжни преживявания. 

Овен 

Успехът е близо, но трябва да поработите още малко за него. Внимавайте да не изпортите нещата в самия край. Слушайте какво ви говорят, но се доверявайте преди всичко на здравия си разум.

Телец

Избягвайте претоварванията и излишествата, днес те са особено вредни за вашето здраве. Ако видите, че някой се умилква около вас и се опитва да спечели вашата симпатия, не му се доверявайте.

Близнаци

Има вероятност да възникнат обстоятелства, които да объркат плановете ви за деня. Пестете енергията си, не се насилвайте да правите нещо, което не ви се прави. Самоконтролирайте се и бъдете готови да посрещнете всяка нова възможност.

Рак

В началото на деня ще се почувствате емоционално по-неустойчиви, но после може да стане по-леко. Благоприятен период за единение с близки и любими хора, но се пазете от общуване с агресивно настроени хора, както и от битови инциденти.

Лъв

Ако решите да предприемате каквито и да било инициативи, трябва да бъдете много предпазливи и внимателни. Всички излишества са неблагоприятни и нежелателни. Избягвайте и физическото претоварване.

Дева

Обърнете внимание на рутинните дела, които също трябва да бъдат свършени. Ще привличате лесно вниманието към себе си, но вашата импулсивност може да изплаши човека, когото харесвате.

Везни

Днес ролята на наблюдателя е по-безопасна от ролята на активен участник в събитията. Полезно е съзнателното уединение, избягване на контакти. Позволете си да правите това, към което ви призовава сърцето.

Скорпион

Денят е положителен. Може да не се притеснявате за нищо. Въпреки това не се отпускайте напълно. Неподходящо е да се изпитва меланхолия и униние. Ще осъзнаете своите истински желания. Търсете поводи за забавление и радост.

Стрелец

Не бъдете толкова импулсивни във вашите решения и не позволявайте на оптимизма ви да изчезне. Ще видите, че скоро във вашия живот ще пристигне много положителен енергиен заряд. 

Козирог

Изглежда, че можете да се справите с абсолютно всичко. Не се стремете да впечатлите другите, вие вече сте „на върха“. С решителния си подход вдъхвате доверие. Мнозина ви уважават заради вашата упоритост.

Водолей 

Добре е да разчитате на своя усет. Приятелски съвети и препоръки изслушвайте само от любезност, иначе по-добре ги игнорирайте. Придържайте се към собствените си разбирания. Възможно е непланирано мероприятие.

Риби 

Действайте твърдо, без да губите от погледа си целите си. Стремете се към тях без значение колко дълъг е пътят за постигането им. Вече знаете, че с вашата упоритост може да постигнете всичко. Луната иска да избягвате онова, което отнема усмивката ви.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари