Дневен хороскоп за 2 декември 2022

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Сънищата ще ви срещнат със стари познати или роднини, които може да са вече в Отвъдното

Ако вчера не сте си изградили ясна представа кои от нещата ви трябва да останат в миналото, днес някои неприятни преживявания ще ви ги "наврат" в очите. И ако и сега приемете тези знаци несериозно, не се чудете защо някои неща ще вървят наопаки в живота до края на тази година, а и почти през цялата 2023.

Подготовката за новите времена изисква нов начин на мислене, нов начин на живот, но за тези, които са готови за това. Важно е да нахраните душата си с нови познания.

Сънищата ще ви срещнат със стари познати или роднини, които може да са вече в Отвъдното. Насън може да се окажете в един странен паралелен свят и да се събудите със странно усещане за това къде сте били и защо.

Овен

Днес може спокойно да поемате разумни рискове и да проявявате по-голяма смелост при реализацията на начинанията си – така ще постигнете по-бърз напредък, независимо дали става дума за изпълнението на текущи задачи, на важни договорености или за бизнесдела. Пред вас ще се открие възможност да дадете своя принос за някаква кауза.

Телец

За да намерите разрешение на появил се проблем между вас и някой друг, днес пробвайте да обсъдите с човека какво не е наред. Но ще трябва да преодолеете първоначалния си гняв, обидата или огорчението си и да приемете ситуацията не като нещо лошо, а като възможност за промяна – и във вас самите, и във връзката си.

Близнаци

Днес при вас трудно ще просъществуват всякакви задкулисни интриги, сплетни и заговори – като че ли някаква непозната сила ще направи така, че нещата да излязат на светло. Ако не искате да вървите срещу течението на живота, а да се носите с него, по-добре приемете фактите каквито са и действайте съобразно с тях.

Рак

Днес по-добре не водете важни разговори и избягвайте пряката конфронтация – има вероятност да срещнете силна съпротива или другият човек да реагира крайно. Ако трябва да защитите себе си обаче, направете го – в противен случай някой друг ще поеме контрола върху обстоятелства, които касаят и вас.

Лъв

Твърде вероятно е днес да се натъкнете на пречки или да имате чувството, че някой е срещу вас. Не губете време и сили в опити да се борите с обстоятелствата; по-добре се концентрирайте върху реализацията на собствените си цели – личните или в бизнеса.

Дева

Днес ще се открие възможност да се изявите в работата или да изясните нещо с колега, с когото не сте се разбирали. Преодолейте притесненията си и не позволявайте на страховете да ви спират да кажете или да направите онова, което според вас е правилното.

Везни

Днешният ден е много подходящ да започнете нещо ново – начинанието ви ще търпи бързо развитие и ще постигнете напредък. Ще имате по-голям успех в служебните си дела, ако сте по-амбициозни и целенасочени – не се разпилявайте.

Скорпион

Днес бъдете внимателни как общувате с любимия човек – прекалено високите изисквания към него/нея може да се обърнат срещу вас и да причинят вреди на връзката ви. Ще проявявате склонност да изпадате в крайности и лесно ще правите от мухата слон.

Стрелец

Днес всекидневието ви ще е забързано – вероятно ще имате доста ангажименти, ще водите повече разговори и ще споделяте мисли с близки и приятели. Не е изключено да получите и някаква вест или информация, която ще трябва да осмислите и да се съобразите с нея при бъдещите си действия.

Козирог

Днес ще се стремите да останете верни на себе си и няма да сте склонни на компромиси, които досега сте правили, само и само работата да върви или за да измъкнете някого от проблемите. Ако пред вас стои дилема, помислете какво искате вие, вместо да се опитвате да се нагаждате към другите.

Водолей

Днес някой ще се опита да ви привлече на своя страна и ще трябва да му/й помогнете със съвет или с мнение. Добре би било да изразите позицията си по проблема – така хем ще ви олекне, а нищо чудно и да изиграете ролята на балансьор. Много внимавайте обаче да не ви въвлекат в чужди битки – заемете ли нечия страна, все някой ще излезе обиден.

Риби

Днес съществува известен риск да се окажете подвластни на убеждението, че някой ви е длъжен за нещо. И съответно – да се разочаровате. За да не се случва това, не натоварвайте хората с излишни очаквания, които те няма как да оправдаят – каквато и да е реалността, по-добре ще е да живеете в нея, а не да се заблуждавате.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари