Дневен хороскоп за 19 септември 2021

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи

Символ на деня е Колелото на съдбата, което е готово да се завърти отново и само от вас зависи към добро или лошо. Добър за корекция на миналото и на съдбата. Не се препоръчва да се занимавате с отговорни дела и да се започват нови. Много ситуации от миналото се повтарят, появяват се стари проблеми, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна. Ако стара връзка се върне към вас, означава, че нещо не сте изпълнили и не сте приключили.

Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи. Ден за учение и натрупване на информация. Идеален за постигане на хармония. Днес е добре да се учим от хората. Просто проявете известна предпазливост при усвояването на информацията.

Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно.

Овен 

Засилена подсъзнателна дейност и интуиция. Благополучието, самочувствието и здравето ви ще зависят от дреболии, които на пръв поглед изглеждат незначителни. Денят благоприятства кратките пътувания и усвояване на всякакви знания.

Телец 

Изпитвате потребност от приятно и близко по дух обкръжение. Това време е подходящо за семейни събития, срещи с роднини и обсъждане на общи въпроси. Можете да правите всякакви покупки за дома и семейството.

Близнаци 

Интуицията ви подсказва върху какво трябва да се съсредоточите и какво е по-добре да отложите за по-късно. Следобед е прекрасно време за неформална комуникация, среща с приятели, забавна компания.

Рак 

Време е да поемете юздите и да пристъпите към вземане на отговорни решения. Не разчитайте на нечия подкрепа в делата си. Ако сте се заели с почистване на дома, гледайте да не се преуморявате. Днес може да потърсите и да се срещнете със стари приятели.

Лъв 

Дръжте здраво кормилото на живота. В повечето случаи късметът ще бъде с вас. Можете да постигнете желаното, но трябва да проявите по-голяма увереност в собствените сили, да проявите повече воля и оптимизъм.

Дева 

Днес няма да сте достатъчно обективни. По-скоро ще бъдете пристрастни в отношението си към някои хора. Избягвайте да обсъждате лица, които не присъстват, някои ситуации и изобщо не участвайте в такъв род събития.

Везни 

Днес някои неща ще зависят от самите вас. Не търсете съвети от вън, вие и сами знаете какво трябва да се направи. Не стигайте до крайности - от желанието да угодите на всички, до налагането им на всякакви ограничения.

Скорпион 

Денят е добър за контактуване, визити, оправяне на нерешени проблеми, обмяна на мнения и правене на планове. Непринудеността в общуването ще улесни контактите ви. Не подлагайте на съмнение чувствата на партньора.

Стрелец 

С нещата, които сте планирали за днес, лесно и бързо ще се справите. Добре е да избягвате споровете и проявата на силни емоции. Също така денят е подходящ за кратко пътуване и разходка със семейството.

Козирог 

Възможно е да искате да коригирате плановете си за бъдещето, да преразгледате приоритетите си. Слушайте интуицията при вземане на решения - съветите ѝ днес ще бъдат по-полезни от съветите на други хора.

Водолей

Днес се подгответе за нови впечатления, кажете "да" на всички нови възможности. Не се страхувайте да загубите нещо, ще получите много повече. Благоприятно е за покупки, които са планирани отдавна. В късния следобед и вечерта избягвайте всякакво натоварване.

Риби 

Твърде е дълъг списъкът със задачи, които имате да свършите, но позитивната ви нагласа ще помогне да се справите с всички тях бързо, лесно и енергично. След това трябва да намерите достатъчно време, за да се отпуснете и да почивате.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари