Дневен Хороскоп за 19 Април 2015

1
Дневен Хороскоп за 19 Април 2015
Дневен Хороскоп за 19 Април 2015

Овен

Реализацията на проектите може да се окаже твърде скъпа. Избягвайте да давате обещания. Денят е неподходящ за контакти с хора от чужбина.

Телец

Мързелива неделя. Ще ви се иска да помечтаете на спокойствие, необезпокоявани от никого. Денят не предполага съществени събития, така че с чиста съвест можете да се отдадете на мечтите си.

Близнаци

Един приятен ден, в който ще ви се иска да се повеселите с приятели. Оригинални идеи ще ви хрумват по най-невероятни поводи и е добре да ги си записвате, че може да ви послужат.

Рак

Всички ще релаксират, а вие ще си мислите за несвършените задължения. Сериозността е хубаво нещо, но не е днес времето за това. Ако се наложи да се изявявате на обществени места ще имате завиден успех.

Лъв

Ще се чувствате бодри и изпълнени със сили. Превъзходен ден за излети, разходки, спортни занимания, не го пропилявайте в неща, които бихте могли да свършите всеки делничен ден.

Дева

Идеален момент да тръгнете нанякъде. Душата ви жадува за нови впечатления, дайте й ги. Днес ще гледате доста по-оптимистично на света и тези, които ви познават има да се чудят какво ви се е случило.

Везни

В никакъв случай не оставайте сами на днешния ден. Днес трябва да се огледате в очите на другите (в пряк и преносен смисъл). Причината за всяко едно противоречие потърсете най-напред в себе си.

Скорпион

Докато другите се наслаждават на пролетта, вие сте си поставили куп задачи за вършене. Не се вманиачвайте прекалено в чистота и реда. Днес е подходящ момент да отремонтирате някои неща у дома, вместо да ги изхвърляте.

Стрелец

Един лек и безгрижен ден, в който е добре да отхвърлите всякакви грижи и досадни задължения. Най-добре ще ви се отдават любовните дейности, не пропускайте момента, сега е сезонът.

Козирог

Един ден не блестящ с никакви особени събития. Можете спокойно да се отдадете на домашни занимания. Най-вече ще искате да си починете в непринудена обстановка и сигурно ще успеете да го направите.

Водолей

Не може да се Ден, в който ще ви се иска да свършите доста неща и в крайна сметка май всичко ще остане недовършено. Не се потискайте, днес не е ден за сериозни занимания, забавлявайте се.

Риби

За вас нещата ще имат по-сериозно-материално изражение. Това не значи, че и вие ще подходите сериозно към това, което става, но все пак поне се опитайте да не сте големи прахосници.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари