Дневен хороскоп за 17 октомври 2019

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В четвъртък е добре да намалите напрежението и страховете си, ако вчера сте "успели" да си създадете такива.

Днес ще бъде важно да отделите достатъчно време за почивка, за сън или медитация, за срещи и разговори с хора, които винаги ви зареждат с позитивни емоции. Приятелските отношения ще бъдат важни днес. Дори новите познанства ще ви се струват интересни и перспективни. Ще ви зарадва изпълнено обещание или друго полезно за вас действие от страна на човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Това ще бъде благоприятен ден за начало на някаква терапия, която ще има благоприятно за вас въздействие или развитие през следващите дни и седмици.

Ваши по-възрастни родственици, с които не живеете заедно ще ангажират по някакъв начин вниманието ви. 

Овен

Това е ден, в който ще намерите своето място и своите хора. Не ги плашете с прекален ентусиазъм. Оставете нещата да се разиват бавно.

Телец

Днес не оставяйте другите да взимат важните решения, които касаят вашия живот. Дори да имат участие - думата ви трябва да има тежест.

Близнаци

Днес не се двоумете много при взимането на решения. Послушайте сърцето си и действайте спрямо него, за да не губите ценно време.

Рак

Днес не потъвайте в капана на спомените. Всичко е по-добре от всякога. Лошото ви настроение е моментно.

Лъв

Днес може да допуснете грешка в мнението си за ваш близък или колега. Бъдете реалисти и ако трябва поднесете извинения.

Дева

Вложеното в работата днес ще даде сериозни резултати в бъдеще. Не пестете сили и ресурси, за да покажете най-доброто от себе си.

Везни

Днес не се месете в чуждите работи. Най-вече не взимайте участие при вземането на решения от страна на някой друг. Запазете неутралитет.

Скорпион

През този ден не преследвайте съвършенството. Не може винаги всичко да протича по перфектния начин. Приемете нещата такива, каквито са.

Стрелец

Днес е ден, в който е добре да намалите темпото. Ограничете очакванията и стремежите. Смирението ще ви се отрази добре. 

Козирог

Днес е добре да спазвате ограничения във всичко. Скромността ще украси вас и вашите действия, както и ще спомогне за повишаване на авторитета ви.

Водолей

Днес може да научите за ваша грешка. В това няма нищо лошо, но се постарайте да си вземете поуката и да не я повтаряте повече.

Риби

Днес ще ви върви в работа с документи. Побързайте да оправите всички въпроси, свързани с тях. Ще успеете и ще забравите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари