Дневен хороскоп за 16 декември 2019

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В понеделник е добре да започнете деня с предварително изготвен план на вашите задачи и ангажименти. Днес се стремете да бъдете коректни и да изпълните навреме задълженията си, но не забравяйте да се усмихвате.

Днес е възможно да преживеете кратко притеснение около уреждането на финансов документ или парични отношения. Възможно е тези ваши дела да имат връзка с човек роден под знака на Козирог, Дева или Телец.

Не са изключени разходи за здраве или някакъв вид терапия. Днес избягвайте прибързано да реагирате на информация свързана с неприятности или злонамерени коментари. Някой може да използва вашата емоционалност и да ви въвлече в неприятна ситуация.

Понеделник носи изненади в личния живот на жените. Мъжете ще могат да се зарадват на реализацията на свое желание или очакване, което имат за този ден. 

Овен

Това е подходящ ден за започване на промяна. За да има повече ефект е добре да започнете със себе си. Бъдете последователни.

Телец

Този понеделник не посягайте към нови и чужди неща. Това може да ви донесе приключение, но съвсем не такова, каквото сте си представяли.

Близнаци

Този понеделник най-главната ви задача ще бъде да простите нечия грешка. Това не означава да позволите на някого да се меси отново в живота ви.

Рак

Този понеделник мисленето ви може да предопредели изхода от дадена ситуация. Понякога положителното мислете действително прави чудеса и сега ще се убедите в това.

Лъв

Този понеделник бъдете по-отговорни съм здравето си. Помнете, че ресурсите ви не са безкрайни. Не забравяйте, че всичко, което правите в тази насока е за ваша полза.

Дева

Този понеделник може да намалите темпото. Преминали сте през важно изпитание и сега може да си починете физически и психически. 

Везни

Този понеделник не изпадайте в излишни обяснения. Бъдете кратки и ясни. Ако не сте учител не сте отговорни за това кой какво е разбрал или не.

Скорпион

Този понеделник се подгответе за приключения. Много вероятно е да сте звездата на деня, но ще трябва да се постараете, за да се случи това. 

Стрелец

Този понеделник позволете на ваши приятели да ви изненадат. Опитайте се да се откажете от идеята да контролирате нещата. Повярвайте - и така може да ви е добре.

Козирог

Този понеделник не забравяйте ваши близки рожденици. Заслужава си да помислите върху идеята дали да не отпразнувате празниците си заедно.

Водолей

Този понеделник много неща ще ви бъдат простени. Опитайте се да не се налага да попадате в подобна ситуация отново. 

Риби

Този понеделник ще трябва да се отърсите от някои страхове. Просто ги грабнете, сложете ги в най-отдалеченото чекмедже и ги заключете. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари