Дневен хороскоп за 15 октомври 2020

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В четвъртък на изпитание ще бъдат поставени онези ваши отношения (особено любовни), в които има тайни, нелоялност, използване на другия партньор с някаква цел и други

Може някои ваши действия да са продиктувани от добри намерения, но впоследствие да се е получило нещо грозно, нечестно и несправедливо. Очакванията ви за развитието на ваши финансови дела през този ден ще се окажат нереални и мнозина ще се сблъскат с различни затруднения или усложнения. В работата си избягвайте конфликти независимо на каква позиция сте, и кой е под вас или кой е над вас. Дори да възникне такава ситуация търсете начин да потушите бързо "пожара". Четвъртък ще е благоприятен ден за планиране на гости или събирания през следващите няколко дни. Това ще бъде особено актуално за тези, които ще изискат пътуване извън вашето населено място.

Изненадите днес могат да дойдат от непознати хора, чрез които ще получите интересна или полезна за вас информация. 

Овен

Положителният планетарен фон трябва да ви помогне да осъществите плановете си с относителна лекота. Сега е моментът да се възползвате максимално от талантите си. Върховното ви самочувствие ще вдъхновява околните. 

Телец

На работа нещата вървят гладко. Внимавайте да не правите необмислени действия или да поемате големи рискове. Имате склонността да затъвате в детайли и с това създавате допълнителни проблеми за себе си там, където ги няма.

Близнаци 

Това е ден, в който планетарният фон е поддържащ и вашите енергийни нива са високи, така че се възползвайте максимално от него. Вземете живота в ръцете си и направете онези промени, които знаете, че са необходими и които отлагате от известно време. 

Рак

Търпението и спокойствието са от съществено значение днес, защото имате много работа за вършене, а нямате много време, за да го направите и Вселената също изглежда не си сътрудничи в момента с вас.

Лъв

Действайки по рационален и обмислен начин, ще можете да се противопоставите на всичко, което ви подхвърля животът и въпреки това да изпълнявате задълженията си. Във връзката ви изглежда всичко върви добре и това ще ви бъде източник на сила по отношение на предизвикателствата, пред които сте изправени другаде.                       

Дева 

Днес звездите ви се усмихват благосклонно. Това в комбинация с вашето собствено динамично и бунтарско отношение означава, че можете да направите някои значителни промени в живота си днес.

Везни

Вероятно мнозина ще се почувствате изтощени с напредването на деня, както психически, така и физически, тъй като всеки път, когато решите един проблем, на негово място се появява някой друг.                             

Скорпион

На работа всичко се получава както сте планирали, така че няма причина да се разстройвате. Отпуснете се, докато нещата вървят добре. Не предприемайте прибързани ходове, които могат да отменят цялата ви добра работа.

Стрелец

Днес нещата се развиват бързо и това може да ви дезориентира и да ви отклони от курса. Всеки грешен ход, който предприемете днес, може да се окаже фатален. Затова се уверете, че сте подготвени и че оставате реалисти - с двата си крака здраво стъпили на земята.

Козирог

На работа се опитайте да се придържате към графика си и да не изпускате от поглед целите си. Преди всичко избягвайте да се заплитате във въпроси, които не ви касаят пряко. Може да се окажете в неприятно положение.

Водолей

Отсега нататък ще трябва да наблюдавате думите и действията си много повече. Лесно е да изпаднете в недоразумение и да се окажете изправени пред ситуация, която далеч не е много приятна. Старайте се да държите нещата под контрол и всичко ще се получи добре.

Риби

Днес ще се изправите лице в лице с някои проблеми и ще ви отнеме много енергия, а мисълта ви ще бъде напрегната, за да намерите решение. Що се отнася до връзката ви, това е ден, изпълнен с романтика и любовни моменти с партньора ви.  

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари