Дневен хороскоп за 14 ноември 2019

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В четвъртък ще имате трудни разговори с хора от кръга си приятели или колеги.

Отношенията ви с такива хора ще бъдат сложни и деликатни. Възможно е вие или те да се чувствате по някакъв начин измамени, подведени с невярна информация или лъжливо обещание и др. 

Това ще бъде благоприятен ден за работа свързана с пътуване, транспорт, комуникации, туризъм и др. Възможно е да зарадвате на добра новина или предложение свързано с работата ви, което ще получите от друго населено място. Четвъртък ще ви изненада с различни срещи, новини, разговори или предложения. Това може да бъде един много динамичен, но и напрегнат ден.

Днес може да ви натъжи събитие свързано с мъж роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв. 

Овен

През този ден не почивайте на стари лаври. Ще може да бъдете спокойни за добрия ви имидж, ако положите достатъчно усилия. 

Телец

Денят не предващава никакви изненади. За да не ви е скучно посетете книжарница и се приберете с интересна история. 

Близнаци

През този ден ще ви се иска да затворите очите си пред трудностите, които ви предстоят. Подобен подход ще означава само загуба на време. Проявете кураж.

Рак

Днес не потъвайте в съмнения. Много вероятно е да имате повече шансове, отколкото виждате, но трябва да се успокоите, за да ги съзрете.

Лъв

През този ден може да научите нечия тайна. Не бързайте да решавате какво да направите с наученото. Може да загубите, ако издадете тайната.

Дева

През този ден пазете здравето си. Коремът ще е слабото ви място. Не правете  компромиси с храната. Не употребявайте алкохол.

Везни

Днес не давайте съвети, ако не са ви искани. Може да си направите своите изводи, но изказването им по-скоро ще ви донесе проблеми.

Скорпион

През този ден ви очаква приятна изненада. Бъдете отворени към интересни предложения за прекарването на деня. Вечерта не пропускайте да се забавлявате.

Стрелец

Днес помислете какво може да направите, за да подобрите средата около себе си. Малък разбор на вещите и изхвърлянето на ненужните от тях ще ви накара да се почувствате по-добре.

Козирог

През този ден не проявявайте агресивност. Доказването на правотата на всяка цена ще е напълно безсмислено и безрезултатно. 

Водолей

Това е ден, в който физическото натоварване ще ви се отрази благосклонно. Ефективни ще са процедури, свързани с изчистването на организма и намаляване на теглото.

Риби

Днес не отивайте твърде далеч в мечтите си. Имате доста рутинна работа за вършене. Тя не е толкова неприятна, колкото ви се струва. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари