Дневен хороскоп за 13 септември 2022

0
Виж дневния хороскоп за всяка зодия
Виж дневния хороскоп за всяка зодия

Внимание: днес може да вземете решение от финансов характер, което по-късно да се окаже прибързано или не добре обмислено

Във вторник ще имате благоприятно време да започнете нещо ново в живота си или да приемете нови хора в кръга си от роднини, приятели и познати. Денят ще бъде благоприятен ден за пътуване, особено ако това е предварително планирано или с важна за вас цел. Мнозина ще постигнат добри резултати водени от силната си интуиция и на база натрупан житейски опит.

Добро развитие и неочаквани емоции могат да възникнат в любовна връзка с партньор чужденец или такъв, който живее в друго населено място.

Като цяло днес очаквайте неочаквани ситуации, но това не означава, че те ще бъдат във ваша вреда или против вашите интереси.

Овен

Днес е по-добре да обърнете повече внимание на себе си и на най-близките си хора, вместо да се притеснявате за работата и за всекидневните проблеми. Така или иначе, денят не е подходящ за активни действия, още по-малко за нови начинания. Отпуснете си повече време за почивка и релаксирайте, както намерите за добре.

Телец

Днес спортувайте активно. Осигурете си и почивка – така и ще си презаредите батериите, и това ще повлияе добре на здравето ви. През днешния ден стресът няма да ви се отразява добре, така че се обграждайте с позитивно настроени хора и избягвайте дразнителите.

Близнаци

Ако днес ви е трудно да си обясните нещо, ако ви липсва яснота за посоката или събитията в определена област от живота ви претърпят внезапен обрат, по-добре не търсете логично обяснение – така или иначе няма да го откриете. Няма да се отрази добре на здравето ви, ако се лишите от почивка.

Рак

Възможно е днес да ви обземат колебания – ще се чудите дали да се пуснете по течението или да се намесите в дадена ситуация и да направите нещо. Сами трябва да намерите решение на тази дилема, но при всички случаи не действайте прибързано – дайте си малко време за размисъл.

Лъв

Днес ще постъпите най-добре, ако прекарате повече време на спокойствие у дома. Вероятно ще изпитвате по-голяма потребност от разбиране и съчувствие – може да ги получите от най-близките. Хубаво би било да се поглезите – отидете на разкрасяваща или на спапроцедура.

Дева

Днешният ден ще премине по-спокойно, ако не се опитвате да се налагате на хората около вас. Изслушвайте другите и се опитайте да разберете същността на техните позиции – тази ваша нагласа ще допринесе отношенията ви да станат по-хармонични. Обърнете по-голямо внимание на любимия си човек и си подарете някакво съвместно забавление.

Везни

Днес събитията ще ви подтикнат да се погледнете надълбоко в себе си и да се вслушате какво се опитва да ви каже сърцето. Каквото и да откриете, важното е да бъдете искрени със самите себе си, а да не продължавате да играете някаква роля.

Скорпион

Днес вършете само най-належащите задачи, тъй като умората ще ви връхлита по-лесно. Ако се натоварите физически или психически, няма да се отрази добре на здравето ви. Не прекалявайте с алкохола и яжте по-лека храна – така няма да затормозявате организма си.

Стрелец

За да разберете дали постъпвате правилно днес, опитайте се да прецените каква е реалната ситуация – ако тя не е каквато ви се иска, по всяка вероятност или имате неизпълними очаквания, или сте се пуснали по течението и не правите нищо, за да подобрите положението си.

Козирог

Ако днес си поставите някаква лична или професионална цел, ще я преследвате неотклонно и може да свършите доста работа, за да я постигнете. Ентусиазмът ви ще бъде заразителен и има голям шанс да вдъхновите други хора, които ще ви окажат подкрепа.

Водолей

Днес здравият разум ще отстъпи пред емоциите, а учтивостта, която е ваша отличителна черта, може да бъде изместена от искреност, с която ще изненадате и околните, и самите себе си. Ако сте се стремили да поддържате добрия тон, сега трудно ще се въздържите да не споделите какво мислите.

Риби

Днес може да допуснете някоя грешка, ако сте разсеяни или хвърчите прекалено нависоко. Съобразявайте действията си с реалната ситуация, а не според това как бихте искали да изглежда тя. Ако имате някакви планове, помислете за практичната страна на нещата – например как ще подсигурите нужните средства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари