Дневен хороскоп за 13 ноември 2019

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В сряда ще трябва да бъдете по-големи реалисти, да не давате преднина на очаквания свързани с ваши желания, които определено няма да са реализуеми днес.

Финансовите ви дела ще бъдат в застой или ще възникнат отлагания, забавяния, откази и др.

Контактите ви с жена, която живее в друг град или държава може да бъдат поставени на изпитание поради нейни манипулативни или неискрени действия. Това ще бъде неблагоприятен ден за пътуване за жените.

Мъжете ще са склонни да виждат проблемите си по-големи отколкото са в действителност.

Ангажименти, срещи или разговори с деца (или относно деца) ще имат благоприятно развитие, особено ако те са родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. 

Овен

Тази сряда е много вероятно да си помислите, че не сте на правилното място. Дайте си повече време да се огледате около себе си и да разберете защо сте тук. 

Телец

Това е ден, в който да получавате. Рискувате обаче да свикнете с това положение. Намирайте време да отвърнете с взаимност, за да не се окажете с празни ръце.

Близнаци

Ситуацията, в която се намирате в момента е едно изпитание.  Понякога е добре сами да вдигаме летвата, за да не ни я вдигне някой друг.

Рак

Очаквате да ви четат мислите, а това е невъзможно. Задайте конкретните въпроси, за да имате точните отговори. Бъдете достатъчно ясни. 

Лъв

Тази сряда ще разберете колко е  хубаво да забравиш. Ще ви върнат услуга, която отдавна сте изтрили от съзнанието си, но този на когото сте я направили не ви е пренебрегнал.  

Дева

Днешният ден обещава лесна печалба и спечелване на позиции. Ако може да реагирате срещнете се с онези хора, от които зависи да наложите своите виждания там, където желаете.

Везни

Днес ще имате по много от всичко, с  което се заемете. Важното е да изберете такива дейности и мисли, които не биха могли да ви наредят, не само в момента, но и в един по-късен момент.

Скорпион

През този ден енергията ви ще е в повече и рискува да премине в агресивност. Освен това събитията сякаш ще подтикват към несдържаност от ваша страна.

Стрелец

Денят не е предназначен за назидание, а за раздяла със старото и ненужното. Може дори да ви бъде взето нещо, не по ваше желание. Оставете го да си отиде. Така е трябвало да стане. Не употребявайте алкохол.

Козирог

Може да се каже, че днес е вашият ден. С лекота ще постигате желаното, така че бързичко си спомнете какво искате най-много.

Водолей

Тази сряда ще получите неочакван подарък. Не проявяайте излишна скромност. Изживейте радостта от придобитото и не забравяйте да благодарите.

Риби

Тази сряда ще имате противоположни усещания. Заложете на това, което не вреди никому и е полезно за вас самите. Не се впускайте в драми. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари