Дневен Хороскоп за 12 Януари 2016

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

Във вторник Риби ви заразяват с финансовите си тревоги, наистина не е зле да бъдете пестеливи, има немалко домашни разходи. Овните имат добри шансове за изява, вероятно е да се включат в партньорство, от което ще останат доста доволни. Ако ви е нужна помощ, имате близки и познати, които винаги са готови да ви окажат. Вечерта на купон не прекалявайте в нищо, и утре е ден...

Телец

От понеделник имате доста делови ангажименти, а и близки ви търсят за услуги. Телците като Деви и Водолеи трябва да внимават да не се преуморят, пък и да не се увличат, не е добро непоисканото... Някои са готови да печелят зад гърба на колеги и роднини, не е уместно. Имате достатъчно шансове за работа, гонете тях и не се месете в чужди дела, и половинката ви смята така.

Близнаци

Този вторник ловите добри възможности за изява и печалби, със Скорпиони ще се допълвате добре, изпипвате административните тънкости. Близнаците да обърнат повече внимание на имиджа и рекламата, нови клиенти и партньори първо ще бъдат скептични, едва после ангажиментите ще се умножат. Не се поддавайте на колебания, нещата ще се подредят така, както не сте и мислили.

Рак

Ако за някои теми беше рано да се изясняват с околните през уикенда, сега вече можете да ги приключите. Все пак Раците да имат предвид – Везните не са на тяхна вълна, а с Козирози ще се състезават по упорство и амбиции. Ако сте шеф, дори и най-малък, ще заразявате другите с дисциплина и старание. С изпълнение на по-стари замисли забравяте съмненията и за нови, падат пречки.

Лъв

Каквото уредихте за себе си до неделя – уредихте, сега е време да действате в екип. Лъвовете ще се радват на разбирателство с колеги, партньори и близки, хич да не обръщат внимание на дамите, които се мъчат да заплетат интрига в кръга им. Нещата ви вървят ОК, съюзите ще стават все по-здрави и ефективни, желанията ви намират благодатна почва за реализация. Другото са дреболии...

Дева

Във вторник сте отворени за общуване, но и работата ви не е малко. Девите като Телци и Водолеи да внимават, да не се претоварват, силите им не са безкрайни. А и няма защо, точно сега отдавнашни познати и колеги ще ви предложат ново сътрудничество, вие сякаш сте се готвили точно за тези идеи... Не се тревожете, работата ще върви, ако всички са свободни да си действат.

Везни

Този вторник трябва да се съсредоточите в своите делови ангажименти, ако Раци искат да ви въвлекат в спорове – няма да стане. Везните да анализират задълбочено обстоятелствата, малка пауза е нужна за това, а после ще преустроят дейността си така, че да е по-резултатна. Но денят не е за велики постижения, а ако сте планирали път, по-добре отложете, задачите не чакат.

Скорпион

Този вторник се допълвате добре с Близнаци - те откриват добрите шансове, вие уреждате стриктно юридическата и финансовата страна на нещата. При Скорпионите изискването е актуално и през следващите дни, ако забележат некоректност на колеги, познати и близки, по-дискретно да им напомнят за правилата. Хората разбират от дума, ще се стегнат и няма да ви създават яд.

Стрелец

Хубаво е във вторник да си изпълнявате рутинните задачи тихо и кротко, ако ви трябва помощ – близки ще са на линия. Някои Стрелци обаче ламтят за приходи и постове, а и колеги ги изкушават с доходни далавери. Внимавайте да не загубите повече, отколкото ще спечелите. Други от знака се заплитат в интриги. Вечерта е за купони, съберете се с приятели, полейте добрите поводи.

Козирог

Във вторник вие и Раци упорствате по важни задачи, настойчивостта ви в работата ще бъде възнаградена. Това е външната страна на нещата, Козирозите сега отделят много време и внимание за обогатяване на професионалните си знания и умения, колеги и шефове има да се чудят на майсторството им. Ще има шанс да го покажете, анализирайте реалистично ситуацията, ще спечелите.

Водолей

Сега като Телци и Деви трябва да се пазите от претоварване, работата ви е много, а поемате и от грижите и тревогите на околните. Група Водолеи да преценят по-внимателно кои от начинанията им са реалистични и уместни за момента, в други трябва да изпипвате дреболиите къде по-старателно. Част от знака ще преодолеят свои съмнения и страхове, от интриги в екипа не се боите.

Риби

Във вторник бъдете колкото е възможно по-пестеливи, подтиквайте и Овни да харчат благоразумно. Рибите имат добри идеи за изява и печалби, но моментът не е подходящ, да изчакат и да продължат подготовката на изпълнението им. Някои имат неразбории с партньори, да не позволяват да ги ощетяват или да им натрапват модели на поведение. Каквото правите, нека е със здрава основа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари