Дневен хороскоп за 11 януари 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Луната в Телец ни прави по-чувствени, жадуваме за всякакви удоволствия

По-спокойни сме, по-малко сме ентусиазирани за нови неща и повече се радваме на познатите и изпитаните. Влиянието е благоприятно и за паричните и материалните въпроси, така че е разумно да планирате месечен бюджет през това време или да намерите начини за намаляване на разходите. Появява се стремеж да хапнем нещо хубаво, да слушаме хубава музика, да се поглезим. Препоръчва се да направите нещо, което ще събуди сетивата ви.

До обяд може да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Избягвайте мрачните мисли. Старайте се да ги трансформирате в позитивни. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения. Подходящо време за изчистване на организма и дома. Следобедът е благоприятен за развитие на партньорските отношения, укрепване на връзките и контакти. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене.

Овен 

Това ще бъде време, което няма да искате да прекарате сами. Липсват ви междуличностни отношения и социализация. Направете крачка в тази посока, обадете се на стар приятел, с когото не сте виждали и чували скоро.

Телец 

Днес ще вземете нещата в свои ръце и ще се почувствате по-добре. Сведете нетърпението си до минимум, за да избегнете някои неприятности, особено когато става въпрос за партньорства и любов. Поемете дълбоко въздух, опитайте се да преосмислите всичко и едва тогава вземете окончателното решение.

Близнаци 

Вие сте многостранни и пълни с идеи. Изправени сте пред хора, които не разбират променливото ви настроение, не знаят как да ви угодят. Бъдете справедливи и уважавайте нуждите и желанията на другите.

Рак

Днес е натоварен ден. Вместо да се отпуснете, имате различни планове за този следобед, които ще бъдат много по-напрегнати, отколкото първоначално сте си представяли. Тъй като ще бъдете уморени, ще бъдете по-раздразнителни, което ще доведе до спорове с околните.

Лъв 

Днес приближавате към края на една относително дълга и отговорна работа, която ви носи голямо облекчение. Ако се движите с правилното темпо днес, ще имате време да приключите с всички планирани задачи.

Дева 

Днес ще бъдете малко меланхолични. Ще трябва да поемете някакво задължение, което отлагате от дълго време. Бъдете внимателни, всичко, което правите, трябва да бъде справедливо. Към вечерта ще можете да се забавлявате и да общувате с приятели.

Везни 

Денят няма да мине според очакванията. Въпреки огромните усилия, нещо няма да върви според, както сте планирали в началото. Организирайте живота си така, че да ви натоварва по-малко. Настроението ви днес ще бъде позитивно, ще си търсите компания преди всичко.

Скорпион

Бъдете внимателни! Обмислете внимателно всяка стъпка, преди да я предприемете, тъй като никой няма стои до вас и никой няма да ви хване за ръката, ако се спънете, няма да има кой да ви помогне!

Стрелец 

Днес се чувствате особено добре, доволни сте от това как изглеждате и настроението ви е страхотно! Разбира се, това веднага ще бъде забелязано от обкръжението ви. В непринуден разговор ще получите важна информация.

Козирог 

Преди да вземете сериозно решение, си струва да разгледате внимателно нещата и възможните положителни и отрицателни последици. В края на денят отпуснете се, презаредете се, защото утрешният ден предстоят още предизвикателства.

Водолей 

Ще има нововъведения в организацията на съвместния ви живот и разпореждането с пари. Ще проведете вдъхновяващи разговори, а можете да очаквате и сътресения в интимния ви живот. За необвързаните, някой ще докосне сърцето ви.

Риби 

Животът ви поставя в ситуация днес, в която трябва да имате последната дума за нещо. Тъй като обаче не харесвате подобни ситуации и не желаете да поемете ролята на мировия съдия, първата ви мисъл е да побегнете, но след втората – все пак ще останете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари