Дневен хороскоп за 11 ноември 2022

0
Виж дневния хороскоп за всяка зодия
Виж дневния хороскоп за всяка зодия

Петък въпреки благоприятните си тенденции, ще изиска и едно по-голямо внимание в действията на мъжете

Всякакви прояви на самонадеяност, неспазване на правила за движение по пътищата или лоши маниери ще получат заслужено наказание по един или друг начин. Неприятна новина може да разстрои някои от вас и в повечето случаи тя ще има връзка с мъж.

Петък ще бъде благоприятен ден за разчистване на битови проблеми или на ненужни вещи от дома ви. Любовния ви живот ще бъде сложен, твърде емоционален поради по-голямата чувствителност на един от партньорите. Не са изключени преживявания свързани с размяна на обвинения или страдание свързани с несподелени чувства.

Овен

Днес трудно нещо ще остане скрито-покрито – истината лесно ще излиза наяве, дори някой да иска да ви я спести или пък вие самите да се опитвате да пазите тайна. Ще проявявате склонност да клюкарствате зад гърба на свой колега.

Телец

Каквото и да се опитвате да постигнете днес, пробвайте да проведете спокоен разговор – комуникацията може да ви отвори врати, които биха останали заключени за вас, ако тръгнете с лошо. Ако имате трудности с любимия човек, не си мълчете – игнорирането на проблема няма да ви помогне в дългосрочен план.

Близнаци

Днес ще бъдете по-разсеяни и трудно ще се съсредоточавате върху едно нещо. Не се притеснявайте – влиянието бързо ще отмине, но за всеки случай проверявайте дали сте изключили електроуредите у дома. Освен това не приемайте за чиста монета всичко, което ви се казва.

Рак

Днес ще имате възможност да изложите позицията си по някакъв личен или служебен въпрос. Направете го, тъй като вашето мнение ще има значение. Ако не постъпите така, може някой друг вместо вас да реши как да се развие ситуацията.

Лъв

Днес може да направите някаква по-голяма покупка или да сключите изгодно финансово споразумение. Контактите ви ще работят във ваша полза – включително финансова, така че не се затваряйте в себе си и общувайте по-активно.

Дева

Днес може да научите вест или да попаднете на някаква полезна информация. В работата ще общувате активно с колеги и сътрудници, но пък трудно ще се съсредоточавате. Ако искате да убедите някого в нещо, ще бъде трудно.

Везни

Днес разговор с някого може да изкара наяве информация, която е била недостъпна за вас, или сами да направите някакво разкритие. Тези от вас, които са на ръководни позиции, нека бъдат внимателни в комуникацията с подчинените си. Ако раздавате заповеди наляво и надясно и не позволявате на хората да изразят позиция, нищо чудно да срещнете съпротива.

Скорпион

Днес умението да работите съвместно с други хора ще се окаже печеливша карта за вас. Ако сте си поставили някаква цел, лесно ще намерите онези, които са на една вълна с вас и са готови да ви съдействат. Ваш приятел също може да ви окаже някаква подкрепа.

Стрелец

Днес ще се случват интересни събития, а всекидневието ви ще е доста динамично. Възможни са внезапни обрати – най-вече във финансовата област. Може да получите пари, които не сте очаквали, но нищо чудно и импулсивно да се охарчите за нещо. Възможни са разправии с близки роднини.

Козирог

Днес има вероятност да влезете в спор или да не сте съгласни с нечие мнение по въпрос, който касае и вас. Дискусиите ще бъдат особено интересни през днешния ден – може да научите неща, за които не сте подозирали.

Водолей

Днес ще трябва да установите баланс между това, което искате вие, от една страна, и желанията на друг човек – от друга. Някои от вас ще осъществят комуникация и ще се опитат да постигнат компромис, но там, където позициите се разминават напълно, нищо чудно да се стигне до разрив.

Риби

Днес телефонът ви ще звъни по-често и ще общувате активно с различни хора. Съществува обаче риск да проявите колебание по някакъв въпрос, така че, ако не сте сигурни за нещо, по-добре не предприемайте действия. Възможно е да имате разногласия с любимия човек.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари