Дневен хороскоп за 11 ноември 2019

2
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Още в понеделник ще усетите, че започвате седмица, в която вашата воля и дух да се справят в трудни ситуации ще бъде много важен фактор за вашите успехи или неуспехи.

Внимание ще изискат отношенията ви с по-млади хора, които ще се опитат чрез манипулация или хитрост да постигнат свое желание, което смятат за шанс в живота им. Вероятно това ще бъде част от сложните ви семейни отношения през този ден. Моят съвет е да не правите планове за понеделник или поне не такива, които да са важни за вашите лични или професионални дела.

Ще ви се налага да изчаквате, да се нагаждате, да правите компромиси. По-настоятелните или агресивни от вас ще трябва да приемат последствията от своето поведение през следващите седем дни.

Някои приятелски или колегиални отношения днес ще преживеят раздяла поради различни причини.

Здравето на близък човек може да бъде притеснение, но възстановяването ще бъде бързо или като цяло ще има благоприятно развитие. 

Овен

Този понеделник бъдете търпеливи и вашите цели ще се осъществят. Не си позволявайте манипулации, за да не се налага да давате неприятни обяснения. 

Телец

Този понеделник за вас ще е добре ако посветите определена част от времето си, за да поплувате на басейн или да отидете на сауна и изобщо, всякакъв досег с вода ще ви е от полза. 

Близнаци

Този понеделник пред вас ще се открият големи възможности. Рискувате да пропуснете някои от тях. Сега трябва да сте в пълна кондиция.

Рак

Този понеделник е добър ден да изненадате любимия си човек. Дори най-малкото подаръче, но от сърце ще означава много за него или за нея. 

Лъв

Този понеделник много внимателно се вслушвайте в това, което казват близките ви хора. Дори думите да не ви харесват в тях ще има много истина.

Дева

Този понеделник не приемайте забележките прекалено присърце. Никой не ви мрази, просто имате някои мънички неща за подобрение. 

Везни

Ако в работата ви витае някакво неясно напрежение, вашата задача е да разберете от къде идва и да предприемете съответните мерки за премахването му.

Скорпион

Днес скромността ще ви е от полза. Няма нужда да си правите излишна реклама. Така само може да отблъснете някого. 

Стрелец

Този понеделник е добър ден за връщане на стари дългове. Направете го сега. Закъснението може да развали важни отношения.

Козирог

Днес не пестете добри думи и комплименти. Вашата оценка е важна за околните. Бъдете щедри, няма да съжалявате.

Водолей

Това е ден, в който може да надминете себе си. Не бъдете прекалени оптимисти. Търсете златната среда и ще получите чудесни резултати. 

Риби

Този понеделник е добре да промените методите си. Намерете сили да промените, това което можете. Другото оставете на Съдбата. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари