Дневен хороскоп за 11 февруари 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно

До 12:49ч. денят има силна енергия, която ако не бъде правилно овладяна, може да създаде достатъчно конфликти. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем.

В лунният календар този ден се счита за ден на опрощение на греховете и увеличаване на доблестта. Енергията му е такава, че всичко, което се прави или мисли енергийно се увеличава многократно и се връща при нас след определено време. Затова трябва да се отнасяме с особено внимание към всичко.

След 12:49ч денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Препоръчва се засилване на духовната дейност. Информацията, която получаваме в този ден, остава в нашето подсъзнание за дълго време. Да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да обиждате или да се жалвате от съдбата. Подходящо е да се обърнете към своя Ангел - хранител и да го помолите да ви подкрепи в делата.

Овен 

Възможни са разгорещени спорове в семейния кръг, но вие умело можете да ги избегнете. Разногласията винаги ви вкарват в лошо настроение, но сега вие избирате мира и спокойствието. Хармоничната ви енергия влияе положително на околните.

Телец 

Оглеждате се във вътрешния си свят и отново сте замислени и тъжни. Не са виновни другите, ако сте видели само сиво в себе си. Опитайте се да гледате на света около вас по различен начин и ще видите, че под новото влияние всичко във вас се променя.

Близнаци 

Днес можете да решавате важни въпроси от различни области на живота. Важно е да приоритизирате правилно задачите за вършене: без това рискувате да отделите твърде много време за дреболии.

Рак 

Днес ще бъдете активни и ще се справяте с почти всички трудности, които срещате. Способността да гледате философски на нещата, които не зависят от вас, помага да се избегнат излишните грижи, безпокойства и притеснения.

Лъв 

Доста динамичен ден. Опитайте се да не се изнервяте. Ако запазите спокойствие и се самоконтролирате, всичко ще се нареди много добре. Възможни са неочаквани срещи, които ще ви повдигнат настроението.

Дева 

Днес можете да реагирате остро на всякакви дреболии. Ако все пак се справите с емоциите и не се поддавате на провокациите на околните, денят ще премине успешно. Добре обмислените решения често са най-правилните.

Везни 

Опитвате се да се справите с няколко неща едновременно, въпреки че е по-добре да се концентрирате само върху едно нещо. Успехът ще се усмихне на онези, които не се страхуват от нестандартни решения и действия.

Скорпион 

Всякакви дребни неща могат да помрачат настроението ви, например бъркотията в къщи може да доведе до кавга с членовете на семейството. Понякога са нужни компромиси. Погрешно е да купувате неща, само за да се утешите - може да се окажете с празни джобове.

Стрелец 

Днес е доста активен работен ден. Имате много задължения и неща, които трябва да свършите, така че ще вложите цялата си енергия в решаването на ежедневните задачи. Това е част от работата, която просто не можете да оставите на другите, така че ще се ангажирате малко повече.

Козирог 

Още от началото на деня се постарайте да наблюдавате отблизо какво се случва край вас, да обръщате внимание дори на незначителните събития, на дребните детайли. Голяма част от това, което забелязвате сега, ще се окаже важно по-късно.

Водолей 

Като цяло ще преобладава доброто настроение. Вътрешното дете се събужда във вас и ви отвежда в света на мечтите. Има шанс да се реализира някое старо желание от миналото. Доверете се на себе си и на вашите забележително точни инстинкти!

Риби 

Още преди да започнете да правите каквото и да било, всъщност ще загубите желанието си за работа. Това е само една отминаваща криза, но ако не можете да устоите на чувството на недоволство, останете у дома и се поглезете с една хубава почивка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари