Дневен хороскоп за 1 юни 2020

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Понеделник е ден, който още в началото на седмицата ще маркира духовността на останалите седем дни, за да стигне до съботния ден за среща с мъртвите ни близки (Черешова Задушница).

Днес мислете и правете неща, които ще спомогнат за духовното развитие на децата ви, за развитие на техни добродетели, за прояви на милосърдие и благотворителност. Разговаряйте с жена, която има на какво да ви научи с нейния житейски опит и с познанията и за други светове. Не отблъсквайте непознати хора, които се опитват да контактуват с вас. Всеки един нов човек в живота ви идва с определена цел. Не го отхвърляйте, защото не знаете какво Създателя е вложил в едно такова действие. Днес наградите, които ще получите от Съдбата могат да бъдат най-различни (както и наказанията, разбира се!). Основно те ще касаят важен документ или договор, развитието на големите планове в живота ви, семейството. 

Овен

През този ден потърсете детето в себе си. Не сте се "срещали" отдавна. Хубаво е да си припомните някои неща.

Телец

През този ден не забравяйте за усмивката си. Тя е способна на чудеса. Може да отвори врати и да ви даде нови възможности.

Близнаци

През този ден не бързайте да доказвате правотата си. Много скоро ще се разбере кой е бил прав и за какво.

Рак

През този ден гледайте по-лежерно на нещата. Поводи за притеснения винаги има, но е важно и отношението ни към нещата за тяхното развитие.

Лъв

През този ден е много важно да се поставите на мястото на другия. Днес това ще е главната ви задача и е хубаво да я изпълните добре.

Дева

През този ден не се захласвайте прекалено много от себе си. Рискувате да пропуснете важен момент, в който да проявите активност.

Везни

През този ден ще получите заслужена наградата. Не проявявайте излишна скромност, поне не и пред себе си и се поглезете достойно.

Скорпион

Този понеделник може би се изкушите да завидите на някого. Нямате нужда от подобни емоции - запазете нивото си.

Стрелец

През този ден не забравяйте за обещанията си. Тези, на които сте ги дали чакат тяхното изпълнение и вече нямат търпение.

Козирог

През този ден ще научите много за вашите способности. Не бързайте да се възгордявате, дайте си време за усъвършенстване.

Водолей

Този понеделник ще може да изпробвате силите си. Не мислете за резултата - важното е да участвате в състезанието!

Риби

Този понеделник ще се сблъскате с истинска лавина от задачи. Всички ще бъдат изпълнени, но вечерта си дайте заслужена почивка и чаша вино.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари