Дневен хороскоп за 1 октомври 2019

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Новият месец ще започнете преживявайки много разнообразни събития и новини.

Това е ден, в който не бива да се застоявате в дома си, да търсите и реализирате повече контакти с хора, които имат значение за вас. Днес ще намерите най-доброто разрешение на домашни или имуществени проблеми, независимо че развитието на нещата ще е различно от това, което вие сте планирали или очаквали. Във вторник ще можете да разчитате на помощта и съветите на жени. Стресова ситуация с жена ще има благоприятно за нея развитие.

В работата някои от вас ще се наложи да се разделят с колега, ръководител или клиент поради промени в техния живот. Отлагането на една среща или разговор с мъж няма да е загуба за вас. 

Овен

През първия ден на новия месец бъдете сигурни, че може да изпълните всички обещания, които давате. Най-добре не се изхвърляйте.

Телец

Този вторник не бъдете прекалено взискателни към другите. Имате доста ваши неща, които да доизкусурите, за да се разсейвате.

Близнаци

Днес не тъгувайте за каквото и да било. Вгледайте се в красивите цветове на есента и си купете нещо ново!

Рак

Това е ден, в който да се опитате да изпреварите времето. Поставили сте си срокове, но ако сте готови с решението си няма защо да бавите нещата.

Лъв

Това е ден, в който да не престъпвате чужди територии. Съсредоточете се върху вашата основна дейност - тя е най-важна.

Дева

Днес не надхвърляйте възможностите си. Ограничете се само до това, което искат от вас. Рискувате да се претоварите и изложите.

Везни

Не се опитвайте да се харесате на всяка цена. Би било странно ако всички ни харесват. Важното е вие да се чувствате добре.

Скорпион

Това е ден, в който да потърсите забавлението и по-лекият поглед върху нещата. Сега нямате нужда от усложняване нито на ситуацията, нито на обстановката.

Стрелец

Този вторник не отказвайте покани за гостуване или пътуване. Имате нужда от нови преживявания повече от всякога.

Козирог

Днес не поставяйте вашите интереси над общите, що се отнася до семейството ви. Всяка грешка сега ще ви струва прекалено скъпо.

Водолей

Днес не обещавайте неща, за които дори мислите, че имате желание и възможност да изпълните. Не винаги сме господари на положението.

Риби

Този вторник ви очаква безкраен низ от събития. Преминавайте от едно към други без много да мислите и денят ще мине неусетно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари