Дневен хороскоп 18 октомври 2019

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В петък мнозина ще пътуват за почивните дни или ще планират (организират) пътуване, което ще се осъществи до края на годината.

Динамиката на деня ще ви срещне с най-различни хора, от различни разстояния.

Днес бъдете внимателни във финансовите си дела с мъж. Възможно е той умишлено или не да ви заблуди в действия свързани с пари.

Днес ще отделите време за разговор, среща или друг ангажимент с жена от кръга ви роднини.

В петък много сериозно ще разговаряте или размишлявате относно събития в живота на мъж, роден под знака на Телец, Дева или Козирог.

Това ще бъде благоприятен ден за развитие на професионалните ви и бизнес ангажименти, затова избягвайте спорове и различни по характер провокации от страна на колеги, клиенти или началници.

Овен

Това е ден, в който да изненадате близките си. Бъдете мили и грижовни повече от всякога. Те го заслужават.

Телец

Това е ден за сериозни придобивки. Както в буквален, така и в преносен смисъл. Възможно е зараждането на голямо приятелство.

Близнаци

Днес може да се наложи да замествате някого и да си дадете сметка, че искате да сте на негово място. Проучете как може да стане това.

Рак

Това е ден, в който ще се наложи да правите много и различни неща. Изберете приоритетни дейности, за да свършите качествено работа.

Лъв

Днес може да ви споходят мисли за раздяла с даден човек. Ако не сте обсъдили проблема с него може би не трябва да взимате еднолично решение.

Дева

Това е ден, в който силата на духа ще ви помогне да преодолеете много препятствия. Вечерта осигурете ефективно разтоварване за духа и тялото ви.

Везни

Това е ден, в който е добре да възпрете желанието си да преувеличавате. Важно е да предавате нещата такива, каквито са, за да няма недоразумения.

Скорпион

Този петък не е подходящ ден за крайни и важни решения. Може да се окаже, че пречупвате нещата през емоцията и по-късно да съжалявате за взетите решения.

Стрелец

Това е ден, в който да наблегнете на почивката и приятните занимания. Не оставяйте вечерта да бъде скучна и монотонна.

Козирог

Днес помислете за парти. Ако не се задава такова - организирайте го вие. Поканете само хора, които са ви близки. 

Водолей

Денят може да ви посрещне с не много добра новина. Не се отчайвайте. Изчакайте известно време преди да решите как да действате.

Риби

Този петък ще имате множество задачи пред себе си. Започнете с най-важното, за да сте спокойни, че няма да има отлагане.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари