Днес в парламента гледахме "Момчето си отива". Дано да стане "Момчето се прибира на топло"

115
За председател бе избран човек, който през 1989 година е бил бебе. Не е дишал от мръсният обществен въздух на комунизма
За председател бе избран човек, който през 1989 година е бил бебе. Не е дишал от мръсният обществен въздух на комунизма Снимка: Фейсбук

Днес се направи поредната крачка в правилната посока

Първо, голям брой млади българи за пръв път прекрачиха прага на парламента.

Второ беше избран за негов председател човек, който 1989 година е бил бебе. Не е дишал от мръсният обществен въздух на комунизма.

Представителят на най-голямата парламентарна група Кирил Петков, в своето встъпително слово, остави захарта настрана и изброи поне някои от гнойните язви, създадени през последните години и завещани за младите.

Представителката на парламентарната група на ГЕРБ, беше познатата с примитивизмът и нахалството си една намерена на улицата от Борисов женичка. За капак тя предложи за зам.- председател на парламента от тяхната група, също една намерена от Бойко Борисов, на улицата друга женичка.

Добро начало от филма който започва да се снима, момчето си отива. И ако стане и филма момчето се прибира на топло, ще бъде още по оптимистично. Поемащият щафетата от Волен, новият измамник от "Възраждане", крещи разбира се, че някой си от Козяк бутал нещата в тази посока. Ами ако е така, благодаря на този от Козяк и го моля да ги бута все по-силно в същата посока.

Петър Бояджиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари