Днес ще бъде слънчево, с температури до 33 градуса

0
Възможни са летни бури следобед
Възможни са летни бури следобед Снимка: ThinkStock/Getty Images

Възможни са летни бури следобед

Сутринта в Деня на Христо Ботев ще има условия за мъгли в ниските райони, с по-голяма вероятност в областите около крайбрежието.

Денят ще е преобладаващо слънчев, макар от ранния следобед до полунощ да има развитие на изолирани гръмотевични облаци с краткотраен валеж с гръмотевици. Това ще се случи главно около някои планински масиви, информира NOVA.

Дневните температури ще са от 28-29 градуса по крайбрежието до 33-34 градуса по долината на река Струма.

До края на седмицата очакваме сутрините да са свежи и слънчеви, тук-там с леки мъгли. Дневните температури ще са около и над 30 градуса. От обяд в часовете до вечерта ще се развива гръмотевична облачност с краткотраен, на моменти интензивен валеж. В петък и събота процесите ще са предимно в западната половина на страната, а в неделя – повече на изток.

През целия период около Черноморието ще е преобладаващо слънчево с минимална облачност. Дневни температури - до 28-29 градуса. Валежи са възможни едва в неделя и то по-късно през деня. По-силен вятър и по-бурно море се очаква в събота, а в неделя вълните ще намаляват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари