Днес мълчанието е злато!

0
Силата на думите през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение
Силата на думите през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение

Луната преминава на празен ход от 14:28ч до 09:12ч на следващият ден. В този период нищо ново и важно не започвайте.

Луната е в знак Водолей до 09:12ч на 3 декември.

Хората сега са по-чувствителни и нервни. Подсъзнателно се стремят към свобода, независимост, промяна, което може да се прояви чрез бунтарско поведение. Особено внимание трябва да се обърне на различните институции, клубове, благотворителни организации, изследователски организации, откриването на нещо ново в живота и на приятелството. Рутинната работа трудно се понася, ще бъдат трудни за решаване ежедневните проблеми. Избягвайте да търсите решение на своите проблеми при висшестоящи длъжностни лица, представители на органите на властта. Възможни са неочаквани срещи и запознанства. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди,техниката. Това време категорично не подхожда за дълги пешеходни разходки, спортни занимания.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите, затова да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

Продължава 6 лунен ден до 12:26ч

Доминиращ 7 лунен ден от 12:26ч на 2 декември до 12:57ч на 3 декември

Денят е сложен. Старите проблеми имат нужда от решения, но те едва ли ще бъдат намерени сега. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Може да ви провокират, но не бива да се поддавате. Внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични думи. Като цяло е по-добре да се говори по-малко. Днес мълчанието е злато! Силата на думите през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Цялата природа сега е много отзивчива, откликва на всяка дума, дори случайно произнесена. Бъдете внимателни за всичко, което казвате, защото ще бъде реализирано. Особено опасно е да се лъже в този ден. Много скоро ще стане истина. Всички добри желания също могат да се сбъднат. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо.

Бизнес – 7-ми лунен ден е един от най-удачните дни за бизнес. Има възможност да се реализират планове и идеи. Партньорите са склонни да проявяват повече доверие. Има голяма възможност да намерите нови клиенти, помощници, покровители. Направлявайте своята активност към реализация на замислите ви и осъществяване на плановете. Тъй като съвпада с движението на Луната на празен ход, от благоприятните възможности можете да се възползвате само 2 часа - от 12:26ч до 14:28ч.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали заболявания в този ден лесно се лекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Добре е да почиствате тялото, особено белите дробове и гърлото. Подходящи са разни инхалации, отхрачващи отвари, парна баня. Може да се проведе гладуване. Неблагоприятен ден за лечение на зъби.

Сексът трябва да бъде бавен, с продължителна любовна прелюдия, с много нежни думи, комплименти, различни любовни игри. Добре е да има лека музика. Сега тя засилва очароващото въздействие.

Подстригването е благоприятно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.

17 слънчев ден – Денят е добър за делата, които изискват бързи решения. Желателно е да бъдете много внимателни с думите в този ден.

По-важни аспекти:

Юпитер влиза в знак Козирог

Луна в квадратура с Меркурий (в 14:28ч)

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари