Днес голямата Уитни Хюстън щеше да навърши 56 години

0
Хюстън си отива от този свят през 2012 г., когато е открита без дъх във вана в хотелската стая, след злоупотреба с наркотици
Хюстън си отива от този свят през 2012 г., когато е открита без дъх във вана в хотелската стая, след злоупотреба с наркотици

Днес голямата Уитни Хюстън щеше да навърши 56 години.

Невероятната певица е родена на 9 август в Ню Джърси. Благодарение на забележителната сила на гласа си и поредицата от звездни хитове, легендарната американка се нарежда сред най-добрите изпълнители на всички време. Тя е любимка на няколко поколения, а магията на музиката ѝ е покорявала публиката в най-големите световни сцени.

Безспорно парчето, което я изстрелва на върха е "I will always love you". Приживе Хюстън има продадени повече от 170 милиона записа, над 200 златни, платинени и сребърни плочи, и цели шест награди Грами. Тя е най-награждаваната певица в историята на звукозаписната индустрия. Чаровната американка се изявява се като актриса, филмов продуцент, поетеса и модел. Уникалните певчески умения я "възнаграждават" с псевдонима Гласът, с който феновете често я споменават.

Хюстън си отива от този свят през 2012 г., когато е открита без дъх във вана в хотелската стая, след злоупотреба с наркотици.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари