Днес е хармоничен и светъл ден

1
Време за връщане към Бога
Време за връщане към Бога

Ден преди новолунието. Луната днес прави само добри аспекти с останалите планети.

Венера и Марс образуват квадратура – аспект на любовта и страстта. Възможни са проблеми в романтичните и сексуалните отношения. Може да се прояви чувство на ревност, подозрителност. Сексуалните излишества или недостатъчно внимание към чувствата на партньора могат да създадат проблеми. Обществени и финансови затруднения.

Фазата е намаляваща и Луната е в знак Лъв до 17:30ч.

Денят спомага за оптимистично настроение, жизненост, отлично разположение на духа. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна. Подходящо за дълго проветряване на помещенията и миене на стъкла. Подходящо е за благотворителни дела. Да се избягват поученията към другите и придирчивостта.

Луната ще се движи на празен ход от 16:32ч до 17:30ч. През този интервал от време да не се започва нищо ново и важно.

В 17:30ч Луната преминава в земния знак Дева, където ще пребивава до 18:21ч на 10 септември. Ще започне да ни подтиква към здравомислие, практичност и рационализъм.

Днес е 28-ти лунен ден, който започва от 05:00ч на 8 септември и продължава до 06:15ч на 9 септември.  

Това е един от най-хармоничните и светли дни на лунния месец. Носи покой, възстановяване на връзката с Божествената същност, внася светлина във всички сфери на живота. Символ е лотоса - олицетворението на духовния ръст на човека. Време за връщане към Бога, за възстановяване на връзката с небесата, със своите ангели-хранители.

Избягвайте да изкушавате (предизвиквате) съдбата. Всеки получава това, което е заслужил. На праведника - благо, на грешника - възмездие. В този ден ще можете да оцените себе си по своите плодове. Ако ви споходят неприятни събития, не ги считайте за неочаквани - това е резултат от вашите негативни действия през миналия лунен месец. Постарайте се правилно да приемете всичко каквото дойде - както хубавото, така и лошото. Добре е по-малко да се говори, повече да се действа.

В душата на човек и в природата трябва да цари хармония. Да се избягват лошите думи, разрушителните действия, негативните мисли. Не трябва да изпитвате злоба, да таите обидите в себе си и да се стремите към отмъщение. Молитвата и покаянието в този ден действат благотворно. Общуването е подходящо и спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини.

Енергията на деня подхожда само за съзидателни дейности. Всички дела, които са с блага цел се отдават лесно и водят до успех.

Днес е ден, в който всички ваши добри дела се възвръщат стократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то сега ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Не бива да късате цветя и да подарявате откъснати цветя в този ден иначе ще станете съпричастни към разрушението. Добре  е да съдействате на природата в нейното развитие. Например да посадите цветя.

Хубаво е да приготвите вкусна храна, да поканите гости, да проявите щедрост в постъпките си, да направите подарък на жена. Бъдете внимателни с автомобилите, за да избегнете излишните неприятности. Болестите започнали в този ден не са опасни.

Денят е добър за гладуване, изчистване на организма. Може да използвате сокова диета. Месо не се препоръчва. Храната трябва да бъде лека и еднообразна иначе на следващият ден ще се обострят някои болести.

Секс –На прелюдията е необходимо да се отдели повече внимание, отколкото на самия секс. А секса трябва да е с мярка и да не е механическо изпълнение, а да се основава на чувства.

Сънищата са предимно пророчески и носят дълбок смисъл. В тях можете да видите бъдещето си такова, каквото може да бъде или минало превъплъщение.

Днес е 22 слънчев ден –  Денят благоприятства създаването на нови контакти и освобождаването от всичко ненужно. Необходимо е да се освобождавате от всякакви зависимости. Старайте се да стоите по-малко време в къщи. Бъдете повече време сред хората навън. Денят е добър за всевъзможни контакти – нови връзки и запознанства (дори и мимолетни), приятелски срещи.

Ивелина Пенчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари