Днес бизнесът се среща с с министъра на иновациите

0
По време на срещата ще бъдат обсъдени действия за повишаване на икономическия растеж, подобряване на бизнес средата, задържане на вече установени бизнеси и привличане на потенциални инвеститори
По време на срещата ще бъдат обсъдени действия за повишаване на икономическия растеж, подобряване на бизнес средата, задържане на вече установени бизнеси и привличане на потенциални инвеститори Снимка: БГНЕС / Архив

Ще бъдат обсъдени практики за привличане на потенциални инвеститори

Министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер ще открие среща с ръководствата на Двустранните търговски и индустриални камари в България. Събитието е на тема „България като нова дестинация за привличане на инвеститори чрез скъсяване на глобалните вериги на доставки“, предаде NOVA.

По време на срещата ще бъдат обсъдени действия за повишаване на икономическия растеж, подобряване на бизнес средата, задържане на вече установени бизнеси и привличане на потенциални инвеститори у нас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари