Динко Вълев ще купи медицински хеликоптер преди държавата

3
Динко твърди, че ще предостави въздушната линейка в услуга на обществото
Динко твърди, че ще предостави въздушната линейка в услуга на обществото Снимка: Facebook

Динко твърди, че ще предостави въздушната линейка в услуга на обществото

Динко Вълев от Ямбол, известен като Ловеца на мигранти, ще купи медицински хеликоптер, който да предостави в услуга на обществото, предаде Press TV.

„Много вероятно е човешки живот да бъде спасен, ако разполагаме с такъв хеликоптер. Ще регистрирам фирма, ще сключа договор с всички болници и при позвъняване на определен номер, ще може да се реагира. Разбира се, срещу съответното заплащане, но това е нормално. Надявам се и то да не е високо, а да е достъпно за хората“, сподели Динко Вълев.

Идеята му е възникнала, след като в началото на септември 2022 година ямболският бизнесмен преживя зловещ инцидент край Девня. 35-годишният мъж пострада, след като 150-килограмова стрела на кран, опитващ се да репатрира обърната цистерна, се чупи и буквално пада върху него.

„С Божията воля и с добрите доктори вече съм добре. Много хора ме подкрепиха, но и много завист се изля върху мен. Тези, които нямат, винаги остават нещастни и злобни. След инцидента животът ми се преобърна. Ще бъда много по-внимателен и много по-добър“, категоричен е ямболията.

Заради тежкото му състояние нито един от лекарите не се ангажира, че може да помогне на пострадалия. Препоръчват му да потърси помощ в София. Така Динко плаща на хеликоптер, за да го транспортира до „Пирогов“ в столицата, където е поверен в ръцете на изключителен професионалист – проф. д-р Диян Енчев, началник на Четвърта травматологична клиника към болницата за спешно лечение.

„Ако нямах пари, нямаше да съм жив“, лаконичен е Динко Вълев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    русенец
    Булгаристан, страна на динковци и софиянци!
  • 1
    1
    русенец
    А пратил ли е такива данъци, че да разполага с такава сума?:)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари