Димитър Ганев: Шансовете да се отиде на избори 2 в 1 са много сериозни

0
Според политолога коалиция между ГЕРБ-СДС - ПП-ДБ и ДПС е възможна, но преди местните избори
Според политолога коалиция между ГЕРБ-СДС - ПП-ДБ и ДПС е възможна, но преди местните избори Видео: NOVA

Според политолога на изборите през април няма да има драстична промяна в резултатите

Шансовете да отидем на избори 2 в 1 са много сериозни. Това прогнозира политологът Димитър Ганев в ефира на “Офанзива” по NOVA NEWS.

Според него на изборите през април няма да има драстична промяна в резултатите. “В последната година електоратите са се стеснили до най-твърдите си ядра. Не виждам никакви основания да смятаме, че ще има по-висока избирателна активност”, обоснова се Ганев.

Според него една евентуална ескалация на войната би могла да бъде “спойващ механизъм за съставяне на редовен кабинет”.

Той коментира и искането за импийчмънт на президента. “Това е една инициатива на политически лидер, който се бори за оцеляване”, каза политологът.

Темата беше подета от Атанас Атанасов, който не трябва да забравяме, че е малката партия в малката коалиция ПП-ДБ. Около ДСБ в последните няколко месеца има само лоши новини - разцепления, откази на хора да участват в партийните дейности. Атанас Атанасов, бидейки малкия партньор, опитва да търси своя сюжет, за да остане под някаква форма видим. Затова поде темата за импийчмънт, но не беше подкрепен от Христо Иванов, Кирил Петков също не зае позиция. Борисов категорично каза, че не би подкрепил подобно нещо”, допълни той.

Според Ганев коалиция между ГЕРБ-СДС - ПП-ДБ и ДПС е възможна, но преди местните избори.

Различен резултат може да се очаква при БСП заради хартиената бюлетина, смята още политологът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари