Диана Димитрова намекна, че Юлиан Вергов я е пребил

2
Изрита ме в лицето с цялата мъжка сила, която имаше, разкри актрисата
Изрита ме в лицето с цялата мъжка сила, която имаше, разкри актрисата Видео: bTV

Изрита ме в лицето с цялата мъжка сила, която имаше, разкри актрисата

Актрисата Диана Димитрова, която неотдавна обяви, че е била пребита на снимачната площадка от неин колега преди 5 години, намекна, че става въпрос за актьора Юлиан Вергов, пише "Дневник".

"Гледах друга телевизия. Водещите, журналистите живо обсъждаха Дядо Коледа или Дядо Мраз. Аз съм дете на прехода, родена съм 1990 г. Аз много силно вярвам в Дядо Коледа, защото Дед Мороз идва от друго място.

"А и всъщност целия юли месец тази година рисувах за изложба. Искам да поканя през следващата година, март, хората да дойдат да видят изложбата ми, вече рисувам и с цвят", отбеляза Димитрова, а на вметката на водещия, че "това са някакви кодове", тя каза, че "това са факти".

Димитрова не каза в прав текст името на пребилия я, въпреки че обеща, че ще го каже.

В петък (2 декември) Вергов участва в предаването "На кафе" по "Нова телевизия", в което сподели, че не приемал Коледа като всеки друг ден от годината и за него това е специален празник. "От малък до ден днешен чакам Дядо Мраз и да, вярвам в него", отбеляза актьорът.

По думите на Диана Димитрова този, който я е пребил, продължава да я заплашва, като тя е искала с разкритието за случилото се през 2017 г. да провокира други жени да говорят.

Актрисата съобщи, че във вторник (29 ноември) е получила съобщение по "Вайбър" от насилника, което после е било изтрито.

Тя разказа как се е случило всичко: "Вечерта, преди да се случи това, ми се обади по телефона, крещейки в истерия, думите са лоши, но беше свързано с произхода ми, тъй като съм от село, от Кайнарджа - "ще те пребия, ще ти съсипя кариерата, само се появи". Дълги години се обвинявах, че проблемът е в мен, когато съм искала да разбера отговор на въпрос защо лицето вечерта ме заплаши и каза: "Ти само се появи на терен и аз ще те пребия". Исках да разбера защо. Направих грешката да не си слушам интуицията и от едната стая в рамките на 2 минути да последвам лицето в гардеробната."

По думите ѝ не са имали напрежение в отношенията преди това.

"В рамките на около 2 минути, последявайки лицето от стаята до гардеробната, искайки да разбера защо, той мина покрай мен - удари ме в стената, вдигна ме, виждах всичко много бавно, свлякох се на пода, съборих закачалки. Погледнах човека, защото не можех да повярвам, че това е човекът, който уважавам и работя с него. След това той ме изрита с цялата мъжка сила, която имаше, в лицето с мъжка обувка. Това беше стабилен шут в лицето. Блъсна вратата, псувайки ме за произхода ми и поздравявайки моите родители, майка ми. След 15-20 секунди дойдоха трима души и ме намериха в това състояние и беше обявена обедна почивка", допълни Диана Димитрова.

Твърди, че дни след насилието и имало и друга заплаха: "Другата заплахата дойде няколко дни по-късно пред колеги, с другия екип, с който снимахме, трябваше да обсъдим позиция на камерата. Споделих на режисьора, че ме болят зъбите, лицето каза: "Продължи да говориш и аз ще го направя пак."

Каза, че има свидетели, нейни колеги, допълни актрисата. На въпрос защо не си е извадила медицинско тогава, а само си е направила снимки с телефона, Диана Димитрова каза, че е била изманипулирана от друг човек.

"Бях решила, че отивам да си извадя медицинско, затова направих снимките и ги изпратих на мой приятел, и мислех да му кажа - пали си колата и идвай да ме вземеш, отиваме в болница. Трябваше да изчакам за разговор с друго лице. Това лице ме изманипулира с думите - Какво ще постигнеш. Аз бях една прохождаща актриса, която 2 години ходи на кастинги, не се случваха нещата, но си казвах - Продължавай. Исках да покажа таланта, как мога да го развия, да стана по-добра. Изпитах чувство за вина", разказа Диана Димитрова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    8
    Храна за мисирки ...
    Тази е парцал. Типично за средата си. Бездарно същество. Такива с лопата да ги ринеш. Търси внимание. Сетила се да насочи към себе си медийните прожектори, след 5 години, а може би и след още 5!? Е, тя сега ще обикаля из ТВ-каналите известно време, за да стане известна звезда - лоша реклама няма.
  • 6
    7
    СкъсанЛявЧервенШушон
    На времето баща ми ме биеше щото съм направил беля. Тая не казва каква беля е направила , че да и бият шута в мутрата?! Не може тука така без нищо, тоя да и бие шута. Вместо да си губи времето в Съда, където корумпираното ни правосъдие да я оневини, тоя е направил правосъдието, по стар обичай, още на място да и удари няколко тупаника!
  • -2
    6
    Ти да видиш до 5
    Диана Димитрова, донос. Някой хора се раждат с имената си. Поразпитай в операта.
  • 8
    5
    Хайде, хайде
    В гилдията всичко се знае за случая. За да си траят 30 чонека, очевидно е имало защо. Значи, тая селска пача преспала няколко пъти с Вергов, обаче пича и обяснил, че се опитва да спаси семейството си. Селяндурката бездарна, усещайки, че губи "ракетата си носител" се обажда на жената на Вергов и прави донос за го накисне. В допълнение е имало ясна и недвусмислена заплаха към дъщерята на Вергов. Ей, кълна се във всички Богове, ако такава пача заплаши детето ми, няма сила на света която да я сглоби после!!!
  • 0
    4
    ………
    Тео Ушев, направил кошмарно слаб и негледаем филм с парите на данъкоплатците, чете морал от телевизора с обидни за интелигентността клишета от най-долнопробно ниво. Сашо Морфов, който от половин година взема огромна заплата (от парите на данъкоплатците), без да работи нищо в Народния Театър, също чете морал, трови атмосферата в театъра с пиянските си изцепки и тормози колеги със среднощни есемеси, опитвайки се да свали един от най-успешните директори на театъра, който го назначи там. Заради Морфов и отровната истерия, която събуди по адрес на НТ, остават в сянка изключителни театрални събития, които се случват там. Зад него болни амбиции на камарилата, яхнала надрасканата от него врата и превърнала дребното му хулиганство в битка между доброто и злото, духа и бутилката, Люк Скайуокър и Дард Вейдър. Просто да полудееш. Някаква неизвестна и неуравновесена (меко казано) актриса бездарно се опитва да лицензира българското me too с претоплена история за насилие, без да обели и дума за своя принос към него. Може би защото знае, че хората ще се потресат, ако чуят цялата история и ще спрат да я слушат. Някакви болни от нарцисизъм и жадни за внимание хора обикалят от сутрин до вечер медиите в трескавото му търсене, а медиите, вместо да им сложат един голям бан, ги насърчават и продължават да ги канят и въртят изтърканите им истории, заченати в болно въображение и нямащи нищо общо с реалността и истината. Умнокрасивият дискурс не се интересува от тях, а от плоските си представи, които приемат желаното за действително, плитките си емоции за особен връх на духовния живот и двойния си стандарт за задължителна норма. Тия работи са за психиатрия, а не за публицистика. Отразяването им няма нищо общо с журналистиката и само подхранва болестта.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари