Децата пишат на дядо Коледа точно коя марка телефон искат

0
Някои посочват дори сайта, който го предлага
Някои посочват дори сайта, който го предлага Видео: БНТ

И тази година дядо Коледа очаква писмата с желания от малките си почитатели по целия свят.

Най-нетърпеливите деца вече пуснаха своите предпочитания за подаръци до белобрадия старец, предава БНТ. А той, разбира се, ще отговори на всички, които са слушали през годината.

Диана Ранчева - „Български пощи" - Пловдив: Децата са много подробни в обясненията си от гледна точка на това каква точно модификация трябва да бъде телефонът, как изглежда марката, към кой сайт Дядо Коледа може да се обърне да влезе в интернет, да провери точно какво е желанието на детето.

Освен електроника, в писмата си децата поръчват книги и домашни любимци, а други просто искат здраве за семейството. В замяна му изпращат рисунки и редица неизпълнени обещания.

Диана Ранчева - „Български пощи" - Пловдив: Много учтиво го канят да присъства на Коледа на тяхната трапеза. Даже някои от децата считат, че това е най-големият подарък. Нищо друго не искат - само да се срещнат с него, да си поприказват, защото това е най-прекрасния човек.

Тази година Дядо Коледа ще отговори лично на всяко дете, което му е писало до 12 декември. Тогава ще бъде избрано и най-красивото писмо.

Източник: БНТ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари