Дете се удари в страничното огледало на патрулка в Кюстендил

1
Пресичалото неправилно момче няма счупвания, сочат медицинските прегледи
Пресичалото неправилно момче няма счупвания, сочат медицинските прегледи Снимка: МВР

Пресичалото неправилно момче няма счупвания, сочат медицинските прегледи

Момче на 14 години пострада след произшествие с автопатрулен автомобил в Кюстендил, съобщиха от МВР.

Полицейската кола се е придвижвала с включен светлинен и звуков сигнал, уточниха от полицията. Екипът е бил насочен да окаже съдействие на "Пътна полиция".

Момчето е закарано в кюстендилската болница за преглед. По данни на полицията, тичайки по тротоара, детето внезапно предприело пресичане на пътното платно и се ударило в странично огледало на движещия се направо автопатрулен автомобил.

На местопроизшествието са отишли дежурна полицейска група и дежурен следовател. На полицаите - автопатрулния екип, са направени тестове за употреба на алкохол и наркотици, които са отрицателни. Взета им е и кръв за анализ.

По първоначални данни детето няма счупвания.

Инцидентът е станал около 14:30 часа край плажа в Кюстендил, а очевидци съобщиха, че движението в района на произшествието е било блокирано дълго време, допълва БТА.

По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е Районната прокуратура.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари