Дете се бори за живота си след катастрофа на пътя Бургас - Елхово

1
В тежко състояние са още двама възрастни, а един мъж е починал
В тежко състояние са още двама възрастни, а един мъж е починал

Мъж е починал, а двама възрастни и едно дете са с опасност за живота след инцидент на пътя Бургас - Елхово.

Това съобщи Цветелина Рандева, говорител на ОДМВР - Бургас, предаде Радио "Фокус" - Бургас. Инцидентът е станал на 5 юни т.г. около 22.20 часа на пътя БургасЕлхово, км. 80 до с. Константиново.

Възниква челен сблъсък между лек автомобил “Фолксваген Туран”, с бургаска регистрация, управляван от 30-годишен мъж от Бургас и лек автомобил “Опел Зафира”, с бургаска регистрация, управляван от 44-годишен мъж, също от Бургас. От катастрофата на място загинал водачът на лекия автомобил “Опел Зафира”.

В УМБАЛ - Бургас са откарани: водачът на лекия автомобил “Фолксваген Туран” и пътуващите в лекия автомобил “Опел Зафира” - 23-годишен бургазлия и момиченце от Бургас на 4 години и 8 месеца. И тримата са настанени в отделението по реанимация на УМБАЛ-Бургас с диагноза „Политравматизъм“, с опасност за живота.

Причини за инцидента: водачът на л.а. “Фолксваген Туран”, движещ се от Бургас към Елхово, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в движещия се към Бургас в собствената си лента лек автомобил “Опел Зафира”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари